«Гірник-Спорт» вдома поступився краматорському «Авангарду»

У матчі 27-го туру «Гірник-Спорт» вдома поступився краматорському «Авангарду». У кожному із таймів «гірники» пропускали по одному забитому м’ячу і у підсумку програли із рахунком 0:2.

У матчі 27-го туру «Гірник-Спорт» вдома поступився краматорському «Авангарду». У кожному із таймів «гірники» пропускали по одному забитому м’ячу і у підсумку програли із рахунком 0:2.

У другому таймі «Гірник-Спорт» мав зрівнювати рахунок: Лукас Вентура створив для Олексія Литовченко момент, але той не зміг переграти воротаря Артема Поспєлова, який в останній момент виставив руку і завадив м’ячу потрапити у ворота. Це був суперсейв від голкіпера гостей. Надалі у «Гірника-Спорт» було кілька спроб вразити ворота гостей. Але після своїх спроб гравці «гірників» не влучали у ворота. Єгор Твердохліб після подачі з кутового ударом головою пробив повз ворота, двічі намагався влучити у ворота Лукас Вентура, але удари на вийшли у бразильця.

«Авангард» після перерви створив не так багато моментів, але один з них все ж таки було реалізовано. Втім, спочатку була спроба збільшити рахунок після удару головою Євгена Трояновського, але гол стався у іншій атаці. На 83-й хвилині, знову таки після подачу з кутового Максиму Єрмоленку вдалося перестрибнути гравців «Гірника-Спорт» і ударом головою подвоїти рахунок – 0:2.

Після цього запам’ятався слалом Євгора Твердохліба, який пройшов кількох суперників і розіграв м’яч із партнерами. Ці зусилля завершав Назарій Богомаз, який виконав удар, але Поспєлов без проблем узяв м’яч в руки.        

Не допоміг оформити гол господарям і прихід до штрафного майданчика Романа Жмурка. «Авангард» здобув другу поспіль виїзну перемогу і продовжив виграшну серію до трьох перемог. «Гірник-Спорт» залишився на 9-й позиції у таблиці і має 32 очки. «Авангард» йде 12-м і має 29 очок. Наступну гру «Гірник-Спорт» проведе у середу, 26 травня. У виїзному матчі команда з Горішніх Плавнів зіграє у Житомирі із «Поліссям».

21 травня 2021 року. Перша ліга. 27 тур. Горішні Плавні. Стадіон спорткомплексу «Юність». 500 глядачів.

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Авангард» (Краматорськ) – 0:2.

Голи: Гуттінер, 11 (0:1), Єрмоленко Максим, 83 (0:2).

«Гірник-Спорт»: Жмурко Роман, Велєв Вячеслав, Чуєв Богдан, Кравченко Владислав, Чепелюк Олександр (Краєв Владислав, 70), Сьомка Артем, Насібулін Владислав (Твердохліб Єгор, 52), Литовченко Олексій (Богомаз Назарій, 57), Чередниченко Ілля (к), (Дмитрук Тарас, 61), Вентура Лопес Лукас, Де Паула Мерседес Вісенте (Якубов Алішер, 78).

Запасні: Фіяло Ігор, Романов Сергій, Дедух Руслан, Клімов Георгій, Осипенко Олег, Черниш Денис, Павліш Дмитрій.

Головний тренер – Жабченко Ігор.

«Авангард»: Поспєлов Артем, Шинкаренко Дмитро, Бородай Олег, Гуттінер (Чебаненко Олександр, 72), Зубков Руслан (к), Єрмоленко Максим (Гунічев Єгор, 90), Писко Михайло, Сеницький Юрій, Толочко Роман, Скотаренко Денис, Похитайло Павло (Трояновський Євген, 46).

Запасні: Якубенко Микита, Аніх Чідера Келіт, Сафонов Данило, Куканов НІкіта, Лєсунов Владислав.   

Головний тренер – Городов Олексій.

Попередження: Чепелюк Олександр, 7, Якубов Алішер, 90+3 – Гуттінер, 45+1.

Гірник Спорт

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*