Гірник Спорт вдома програв Оболоні

9 листопада, у матчі 18 – го туру чемпіонату України в першій лізі Гірник Спорт вдома поступився Київській Оболоні з рахунком 0:2.

Здавалося, що після вдалої перемоги над земляками з Полтави, в минулому турі, Гірники не матимуть проблем з Оболонню і як мінімум розраховуватимуть на нічию, але як виявилося проблеми в грі гірників нікуди не зникли.

Можливо на гру господарів вплинув швидкий гол, який підопічні Жабченка пропустили зі стандарту вже на другій хвилині матчу. На подачу з кутового Бровченка відгукнувся Даценко, який ударом головою відправив м‘яч в сітку воріт — 0:1.

Досить швидко гості забили вдруге на 15 хвилині зустрічі Продан з правого флангу відав пас назад на лінію штрафної, а Павло Гордійчук, довго не роздумуючи, пробив по воротах — 0:2

До кінця тайму Оболонь повністю володіла ініціативою, не давши господарям жодної можливості навіть ударити поворотах.

 

Початок другого тайму знову був за “Оболонню-Бровар” яка могла забивати в третє, але Сахнюк не використав вихід сам на сам з голкіпером. До середини тайму “Гірнику-Спорт” вдалося вирівняти гру й створити декілька моментів щоб зрівняти рахунок. Так, кілька нагод мав Марусич: спершу Максим небезпечно пробивав головою, а потім ледь не опинився наодинці з голкіпером.

А в одному з епізодів за гостей зіграла поперечина, в яку влучив Яворський виконуючи штрафний удар.

Господарі атакували аж до самого фінального свистка, але втілити моменти в голи їм так і не вдалося, тож в підсумку поразка 0:2.

 

10.11.2016. 18 тур. м. Горішні Плавні. Стадіон Юність. 300 глядачів.

ФК Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «ФК Оболонь-Бровар» (Київ) 0:2

Голи: Даценко, 2, Гордійчук, 15.

Гірник-Спорт»: Ситников, Ломко, Моісеєнко, Гарбар, Гаращенков (Корольков, 67), Павлик, Марусич (Яворський, 58), Воробей, Крапивний (Демидов, 87), Малєй, Кірієнко (к).

Запасні: Крюков, Пернацький, Бобак, Голядинець.

Головний тренер: Ігор Жабченко.

«Оболонь-Бровар»: Федорівський, Пінчук, Даценко, Аблітаров, Бровченко, Гордійчук (Ковбаса, 84), Башлай, Шевчук (Ткач, 90+3), Сахнюк, Єременко (Корольчук, 77), Продан.

Запасні: Поштаренко, Шевченко. Гурмак, Улянченко.

Головний тренер: Олег Мазуренко.

Попередження: Даценко, 64, Гордійчук, 67 — Яворський, 88, Корольков, 90, Воробей, 90+1.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*