Гірник Спорт втратив перемогу на останніх секундах матчу

У п’ятницю, 19 серпня в рамках п’ятого туру чемпіонату України в першій лізі ФК «Гірник-Спорт» в Черкасах в драматичному матчі втратив перемогу на останніх секундах матчу.

У першому таймі могли забивати як одні, так і інші, але більше пощастило господарям, які в вкінці першого тайму забили гол в роздягальню, відзначився Ісраїлов – 1:0.

А за десять хвилин до закінчення зустрічі “гірникам” вдалося зрівняти рахунок, Гарбар увірвавшись у вільну зону й переграв воротаря 1:1.

Драматичним був фінал поєдинку, де суперники за чотири хвилини компенсованого часу обмінялися забитими голами. Спочатку гості зробили рахунок 1:2, а за хвилину неймовірним ударом господарі врятувалися від поразки.
5 тур. м.Черкаси. Центральний стадіон. 1950 глядачів. +28.
«Черкаський Дніпро» (Черкаси) – «Гірник-Cпорт» (Горішні Плавні) 2:2

Голи: Ісраілов (42), Тарасенко (90+5), Гарбар (78), Ченбай (90+3).
«Черкаський Дніпро»: Будюк, Балан, Тарасенко, Гончаренко, Синьогуб, Савченко (Цибульник, 73), Кошка, Крамар, Бушман, Ісраілов (Семенина, 77),Батальський (Шопін, 66).
Запасні: Кучинський, Ямполь, Ковпак, Сафонов.

Головний тренер: Ігор Столовицький.
«Гірник-Cпорт»: Крюков, Моісеєнко (Крапивний, 88), Гарбар, Пернацький, Іванов, Бобак (Павлик, 68), Ченбай, Марусич, Корольков, Воробей, Галенко (Демідов, 64).
Запасні: Ситников, Кірієнко, Осадчий, Малєй.
Головний тренер: Ігор Жабченко.
Попередження: Пернацький (68), Крапивний (90).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*