«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) скоротив зарплату футболістів у двічі.

Футболісти «Гірника-Спорт» з Горішніх Плавнів за квітень отримають зарплату на 50% меншу за звичну. Про це у коментарі виданню «Sportarena» розповів президент «Гірника-Спорт» Петро Каплун.

— Я порадився з головним тренером, він поговорив з гравцями й ми прийшли до спільної думки, — сказав президент. — Ми платимо всі зарплати по-білому, і не можемо зрізати їх просто знічев’я. І для нас це принципове питання. Наш адміністратор кожному особисто відправив «Новою поштою» оригінали доповнень до контрактів з врученням особисто в руки.

Подібної ситуації з карантином не було за 25 років ніколи, але іноді трапляється подібне. Наш клуб некомерційний. Тобто, форма власності не передбачає навіть пасивний дохід, не можемо покласти гроші на депозит, щоб отримувати відсотки або просто мати фінансову подушку для подібних випадків.

Поки всі футболісти й тренери погодилися, поставилися з розумінням до цієї ситуації, за що ми їм вдячні. Персонал клубу і дитячі тренери продовжать отримувати зарплату, а ось топменеджмент, футболісти та тренери змушені “ужаться” в зарплатах. Поки ці доповнення будуть стосуватися тільки періоду карантину.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*