«Гірник Спорт» мінімально програє на Оболоні

 26.08.15. Київ, “Оболонь Арена”. 1500 глядачів.

“Оболонь Бровар” — “Гірник — Спорт” Комсмольськ — 1:0 

Голи: Продан, 88

Оболонь Бровар”: Піцан — Пінцук, К. Коваленко, Аблітаров, Кіцута — Гордійчук (Бровченко, 80), Фаворов, Мандзюк (Продан, 59), І. Ковалекно, Корольчук (Корнєв, 53), Шевчук

Запасні: Проневич, Кулініч, Сахнюк, Рустамов

Головний тренер: Сергій Солдатов

«Гірник — Спорт»: Ситников — Нелін, Голядинець (Тимофієнко, 79), Моісейенко, Ломко, Герасимець, Корольков, Марусич, Даудов (Пивовар, 58), Воронченко, Кірієн

Запасні: Шульц, Чмеленко, Клімаков, Степанчук, Кліщук

Головний тренер: Ігор Жабченко

Попередження: Моісеєнко, 35, Корольков, 42, — Корольчук, 42, Фаворов, 43, Шевчук, 85

гірник оболонь

Наставник «Гірника-Спорт» Ігор Жабченко прокоментував мінімальну поразку від київської «Оболоні-Бровар» в рамках п’ятого туру.

«Ми ретельно готувалися до цієї гри. У матчі з «Динамо» дали відпочити шістьом лідерам команди. У ситуації з пропущеним м’ячем на останній хвилині позначилася втрата концентрації, дали гравцеві суперника пробити по м’ячу у власній штрафній. Ми створили достатньо моментів, особливо це стосується другого тайму. Ніяк не можемо забити. А футбол полягає в тому, що потрібно забивати, щоб вигравати ».
«Є питання до деяких футболістів. За бажанням і самовіддачі вони поки не вписуються в наш колектив ».
«В цілому вийшла досить мобільна гра, думаю, глядачам вона сподобалася. Нам залишається тільки продовжувати працювати, щоб почати набирати очки. Попереду чекає складний графік з чотирма матчами на виїзді та однією грою дому » « Гра команди складає непогане враження. Але ми ніяк не можемо набрати максимум очок, нас переслідують нічиї. Після цієї поразки, сподіваюся, трохи стрепенемся і смуга невдач закінчиться »..

Наставник київської «Оболоні-Бровар» Сергій Солдатов.

«Важка перемога. Ми попередили хлопців, що буде непросто. Знали, що нам протистоїть хороший суперник: другий рік у першій лізі виступає, а наставник “гірників” працював з різними юнацькими збірними. Це міцна команда, яка має давно зіграний кістяк. Перший дивізіон поки сильніша ніж друга, а ми ж тільки набираємо форму. Тому хлопцям було важко сьогодні, не дуже виходив вихід з оборони. Ми готувалися до цієї гри. Якщо брати Кубок, то з шести ми чотири матчі провели на виїзді. А це непросто. Тому сьогодні ми грали обережно від оборони. Хочу подякувати хлопцям, зуміли забити й виграти поєдинок ».

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*