«Гірник-Спорт» перервав п’ятиматчеву програшну серію перемогою над ФК Оболонь

У матчі 29-го туру, який відбувся у столиці України, «Гірник-Спорт» перервав свою п’ятиматчеву програшну серію. Із мінімальним рахунком команда Ігоря Жабченка перемогла «Оболонь», у якої взяла реванш за поразку у матчі першого кола.

«Гірник-Спорт» зустрівся із сусідом по таблиці – київської «Оболонню», у якій непогану гру демонструють екс-гравці команди із Горішніх Плавнів – Артур Мурза та Сергій Суханов.

Гра почалася із моменту «Гірника-Спорт», коли Лукас Вентура увірвався до штрафного майданчика господарів, але голкіпер «Оболоні» Назарій Федорівський вчасно вийшов із воріт та накрив м’яч. Надалі у першому таймі команди не відрізнялися активними діями та ударами по воротах.

Після перерви характер гри не змінився. «Оболонь» намагалася грати активно, але до небезпечних моментів справа не доходила. «Гірник-Спорт» дочекався свого моменту і на 73-й хвилині Лукас Вентура зробив простріл, який прицільно замкнув Єгор Твердохліб. Цей рахунок не змінився до кінця гри. «Гірник-Спорт» нарешті перервав свою невтішну серію і нарешті набрав максимум очок за матч.

Ця перемога дозволила «Гірнику-Спорт» зберегти за собою 9-е місце. В активі «гірників» 38 очок. «Оболонь» – восьма і має у активі 40 очок. Також виграв свій матч переслідувач «Гірника-Спорт» – «Полісся», яке йде на 10-му місці і має в активі 35 очок. До речі, у суботу, 12 червня, у заключному 30-му турі, «Полісся» та «Оболонь» грають між собою у Житомирі. «Гірник-Спорт» завершить чемпіонат у Горішніх Плавнях матчем із лідером чемпіонату «Вересом».

«Оболонь» – «Гірник-Спорт» – 0:1 (0:0).

Гол: Твердохліб, 73. 

«Оболонь»: Федорівський, Осман, Безуглий, Лук’янчук, Майданевич, Матяж, Покотилюк, Мединський, Суханов, Слободян, Батальський.

Запасні: Литвиненко, Тюрін, Прокопенко, Мате, Скидан, Савченко, Білий, Щебетун, Руденко, Мурза, Голіков, Василенко.

Головний тренер: Валерій Іващенко 

«Гірник-Спорт»: Жмурко, Велєв, Чуєв, Краєв, Кравченко, Чепелюк, Сьомка, Павліш, Твердохліб, Чередниченко-к, Лукас Вентура.

Запасні: Фіяло, Богомаз, Черниш, Литовченко, Дедух, Осипенко, Дмитрук, Насібулін, Клімов, Якубов, Вісенте. 

Головний тренер: Ігоря Жабченко

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*