Гірник Спорт поступився Буковині

Гірник Спорт в рамках сьомого туру чемпіонату України в першій лізі поступився на виїзді у Чернівцях місцевій Буковині. Гра для гостей складалась добре до 32 хвилини першого тайму, на якій Пернадцький за фол останньої надії отримав червону катку, перервавши вихід сам на сам з голкіпером нападника господарів.

В другому таймі “гірники” граючи в меншості могли відкрити рахунок у матчі, але Моїсеєнко вирвавшись на побачення з голкіпером пробив не вдало.

На 78 хвилині спрацювало старе футбольне правило не забиваєш ти – забивають тобі, після навісу з кутового м’яч у свої ворота зрізав Воробей, який за три хвилини до цього замінив Марусича. Остаточний рахунок у матчі встановив Дацюк який був перший на добиванні пенальті, який сам і не реалізував.

Тож у підсумку поразка 2:0 й передостання сходинка у турнірній таблиці.

3 вересня 2016 р.

Чернівці. КСОП «Буковина». 2611 глядачів.

«Буковина» (Чернівці) – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – 2:0 (0:0)

Голи: Воробей (79, автогол), Дацюк (89).

«Буковина»: Чернобай, Носарєв, Тєрєхов, Темерівський, Перін (Бугай, 56), Немтінов (Шишигін, 90+1), Скоблов, Сніжко , Раца (Дацюк, 68), Бойчук, Сивка. Запасні: Карпюк, Луцюк, Найко, Дорош.

Головний тренер: Сергій Шищенко.

«Гірник – Спорт»: Ситников, Гаращенков, Гарбар, Пернацький, Моїсеєнко, Бобак, Ченбай, Марусич (Воробей, 73; Осадчий, 82), Корольков, Яворський, Кірієнко (Іванов, 59).

Головний тренер: Ігор Жабченко.

Попередження: Гаращенков (41), Моїсеєнко (50), Ченбай (58), Бобак (64), Ситников (88), Яворський (90).

Вилучення: Пернацький (31, фол останньої надії).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*