«Гірник-Спорт» провів товариський матч  із «Металістом 1925»

У першому контрольному матчі другого збору «Гірник-Спорт» провів матч із «Металістом 1925». Долю поєдинку вирішив єдиний гол харків’ян у першому таймі.

Тренерський штаб «гірників» продовжує перевіряти гравців, які знаходяться зараз на другому зборі у команди з Горішніх Плавнів. Чергова перевірка футболістів «Гірника-Спорт» чекала у матчі із «Металістом 1925», гравцем якого зараз є екс-капітан «гірників» Юрій Батюшин. Він вийшов у стартовому складі харків’ян.

Гра проходила на штучному полі стадіону навчально-тренувальної бази ФК «Полтава», який через погоду був слизьким і створював гравцям додаткові труднощі.  

До перерви більш зіграний колектив харків’ян зумів створити більше загроз воротам Романа Жмурка. Одного разу «Металісту 1925» вдалося реалізувати свій момент зі стандарту. Після навісу зі штрафного захист «Гірника-Спорт» не угледів за Михайлом Шершнєм.

У «Гірника-Спорт» було не так багато гольових моментів до перерви, але майже стовідсоткова можливість все ж таки була, коли захисник Ілля Тимошенко, який перебуває на перегляді, ударом голови атакував ворота суперника, але завдяки реакції голкіпера харків’ян, який у відчайдушному стрибку відбив цей удар, рахунок не змінився. Одразу ж Ілля мав ще один шанс відзначитися, але не зумів влучити у м’яч після подачі з кутового.

У другому таймі у «Гірника-Спорт» був повністю змінений склад команди, а ось у «Металіста 1925» інша частина гравців з’явилася на полі на 61-й хвилині. Другу половину гри «Гірник-Спорт» почав активно у атаці та змусив харків’ян порушувати правила. Так на початку другого тайму попередження собі у актив записали Сергій Ченбай та Олег Голодюк. До цього у стані «гірників» вже також було одне попередження.

10 лютого 2021 р. Копили, навчально-тренувальна база (поле зі штучним покриттям). -5°С. Без глядачів

“Гірник-Спорт”“Металіст 1925” 0:1

Гол: Шершень 25

“Гірник-Спорт” (футболки червоні, 1 тайм): Жмурко, Чередниченко, Чепелюк (к), 8 гравців на перегляді

“Гірник-Спорт” (футболки червоні, 2 тайм): 10 гравців на перегляді, Твердохліб (к)

Головний тренер – Ігор Жабченко

“Металіст 1925” (футболки жовті, 1 тайм): Сидоренко (Коваленко М. 31), Жичиков, Шершень, Цвіренко, Ченбай, Кольцов (к), Дерек, Голодюк, Батюшин, Савін, Блажко

“Металіст 1925” (футболки жовті, 2 тайм, з 61-ї хвилини): Дьяков, гравець на перегляді, Пець, Гошкодеря (к), Дуруеке, Почернін, Ндукве, Савіцький, гравець на перегляді, Холод, Пономар

Запас: Євтіхов, Дмитренко

Головний тренер – Валерій Кривенцов

Попередження: гравець на перегляді 50 – Ченбай 51, Голодюк 55

Гірник Спорт

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*