«Гірник-Спорт» програв у товариському матчі аматорам із Сумщини

26 лютого 2021 року. Стадіон навчально-тренувальної бази «Високий». Смт. Високий. Харківська область.

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Вікторія» (Миколаївка, Сумська обл.) – 2:3.

Голи: Чуєв, 26, Литовченко, 35 – Передістий, 20, Касьянов, 34, Чередниченко, 80.

«Гірник-Спорт» провів свій контрольний матч, який відбувся у Харківський області на навчально-тренувальній базі у селищі міського типу Високий. Ця гра дала можливість ще раз перевірити гравців, які знаходять на перегляді у «гірників», а також дати можливість виявити себе футболістам, яких тренерський штаб вирішив залишити у команді для участі другій частині.

Матч вийшов напруженим і багатим на забиті м’ячі. Одразу треба сказати, що «Вікторія» (Миколаївка) хоч і має статус аматорського клубу, тим не менш має у своєму складі велику групу гравців з досвідом виступів як у прем’єр-лізі, так і у першій лізі. Це перш за все такі футболісти як Яценко, Чередниченко, Касьянов, Аржанов, Акімов, Михайлюк, Цапій, Передістий, Гранкін та Черніков. Рік тому «Вікторія» та «Гірник-Спорт» зустрічалися у Горішніх Плавнях. Матч, який відбувся 3 березня завершився унічию – 1:1.

У матчі, який пройшов у Високому «Вікторія» першою відкрила рахунок на 20-й хвилині. Але вже через шість хвилин гравці «Гірника-Спорт» зрівняли рахунок. Артем Сьомка виконав подачу з кутового, яку результативним ударом головою замкнув Богдан Чуєв – 1:1.

Гольова феєрія першого тайму продовжилася на 34-й хвилині, коли «Вікторія» знову вийшла уперед – 1:2.

На цей гол «Гірник-Спорт» відповів вже через хвилину, коли після передачі Іллі Чередниченка вдруге рахунок зрівняв Олексій Литовченко – 2:2.

Після перерви у «Гірника-Спорт» склад команди було змінено, а гол був лише один. «Вікторія» втретє у матчі вийшла уперед за десять хвилин до фінального свистка – 2:3. Це був заключний гол матчу, у якому перемогу відсвяткував клуб із Сумщини.

Наступний контрольний поєдинок «Гірник-Спорт» зіграє у вівторок, 2 березня. У Горішніх Плавнях «гірники» прийматимуть команду Другої ліги – МСК «Дніпро» (Черкаси).

Гірник Спорт

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*