«Гірник-Спорт» та «Кремінь» зіграли унічию в обласному дербі

У Кременчуці відбулося обласне дербі сусідів з Полтавщини, яке має вже багаторічну історію. «Кремінь» приймав сусідів із Горішніх Плавнів – «Гірник-Спорт».

У першому таймі господарі діяли сміливо, створили кілька небезпечних моментів біля воріт «гірників», один з яких все ж таки реалізували. Після подачі кутового у виконанні Максима Івахно верхову боротьбу виграв Олександр Демченко та відкрив рахунок – 1:0.
 У «Гірника-Спорт» до перерви ворота суперника атакували Богдан Литвяк, який також наносив удар головою, та Сергій Романов, у якого була спроба дальнього удару. Втім. Успіх «гірникам» у другому таймі на 83-й хвилині принесли гравці, що вийшли на заміну. Богдан Литвяк закинув м’яч на Алішера Якубов, який дебютував за «Гірник-Спорт» і на той момент не пробув на полі і двох хвилин, але зумів зачепитися за м’яч біля лінії штрафного майданчику. Потім Єгор Твердохліб підхопив м’яч і без роздумів пробив повз голкіпера «Кременя» Андрія Олійника – 1:1.

Команди догравали матч неповними складами. На 86-й хвилині червону картку заробив Микита Дудка, який після боротьби та порушення правил ще й ткнув своєю рукою в обличчя Єгора Твердохліба. А на компенсованій першій хвилині після другої жовтої картки «Гірник-Спорт» у меншості залишив Владислав Ігнатьєв.

Після цієї нічиєї «Гірник-Спорт» перемістився з шостого на сьоме місце і має в активі 28 очок. У матчі із «Кременем» «гірники» заробили друге очко цього року. А ось «Кремінь» залишився у таблиці на 11-му місці із 19-ма очками.

Наступну гру «Гірник-Спорт» проведе вдома, у середу, 31 квітня. У грі 19-го туру «гірники» прийматимуть «ВПК-Агро» із Магдалинівки Дніпропетровської області. Ця гра пройде у Горішніх Плавнях на стадіону спорткомплексу «Юність».

«Кремінь» у наступному турі поїде до Києва де зіграє із «Оболонню». 5 квітня команда з Кременчука прийматиме «Верес».

26.03.2021 Перша ліга 18 тур м. Кременчук Стадіон “Кремінь-Арена” імені Олега Бабаєва

Кремінь- Гірник-Спорт – 1:1

Голи: Демченко 22 – Твердохліб 83

Кремінь: Олійник, Мягков, Курелєх, Сантос, Бєлоусов, Хоцяновський, Семенов, Демченко, Бичков (Мілєсін, 84), Івахно (Дудка, 68), Гоменко (Мурашов, 77).

Запасні: Данкович, Кривенко, Білоус, Молько, Галата.

Головний тренер: Олексій Годін

Гірник-Спорт: Жмурко, Литвяк, Чуєв, Чепелюк (Ігнатьєв, 69), Дмитрук, Дедух, Романов (Якубов, 83), Сьомка, Литовченко (Твердохліб, 60), Чередниченко, Вентура.

Запасні: Клімов, Богомаз, Черниш.

Головний тренер: Ігор Жабченко

Попередження: Семенов 69, Бєлоусов 75 – Чуєв 25, Вентура 54, головний тренер Ігор Жабченко 56, Дедух 73, Ігнатьєв 76

Вилучення: Дудка 86 – Ігнатьєв 90+1 (друга жовта)

ФК Гірник Спорт

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*