«Гірник-Спорт» у більшості програв у Харкові

У матчі 24-го туру у Харкові «гірники» у матчі із “Металістом 1925” вели у рахунку після першого тайму та ще до перерви грали у більшості. Втім, другий тайм став дуже жахливим для команди з Полтавщини, харків’янам вдалося забити два м’ячі і здобути перемогу.

Спочатку кожній із команд про себе нагади їхні гравці. На початку гри «Металіст 1925» заробив пенальті, після того, як м’яч влучив у руку Вячеслава Велєва, який на той момент був вже на газоні. Одинадцятиметровий удар реалізував екс-гравець «Гірника-Спорт» Юрій Батюшин – 1:0. 

Через п’ять хвилин вже харків’янам нагадав про себе Сергій Романов, який після удару з дальньої відстані зрівняв рахунок – 1:1. Партнера по команді підтримали ще два екс-гравеці «Металіста 1925» Лукас Вентура та Владислав Краєв. Перший віддіа чудову передачу, а другий в один дотик переправив м’яч у ворота господарів – 1:2.  Вже через хвилину «Металіст 1925» залишився у меншості після того, як Лукаса Вентуру, який на швидкості мчав до воріт харків’ян, завалив Максим Цвіренко. Це був фол останньої надії і арбітр зустрічі вилучив гравця харківського клубу.

Здавалося, що «Грник-Спорт», який грав і більшості зуміє втримати переможний рахунок. Втім, все у цьому матчі перевернулося з ніг на голову. На початку другого тайму Пономар зрівняв рахунок, а через дві хвилини Максиму Жичикову вдалося вийти уперед – 3:2
 Уникнути поразки «Гірник-Спорт» міг після удару Олега Осипенка, який вийшов на заміну. Але господарів поля врятувала стійка воріт.  Матч завершився з рахунком – 3:2. «Гірник-Спорт» залишився на 9-му місці, має в активі 9 перемог та 9 поразок. Ще п’ять разів «гірники» грали унічию. А ось кількість забитих та пропущених м’ячей є однаковою: 33 м’ячі.

Наступний матч «Гірник-Спорт» проведе у суботу, 7 травня. У 25-му турі себе вдома «гірники» прийматимуть «Альянс» із Липової Долини. 

29 квітня 2021 р. Харків, стадіон “Металіст”. 24-й тур Чемпіонату першої ліги. Початок матчу о 15:00. Без глядачів. +15ºC

“Металіст 1925” – “Гірник-Спорт” – 3:2

Голи: Батюшин 9, з пенальті, Пономар 51, Жичиков 53 – Романов 14, Краєв 23

“Металіст 1925” : Сидоренко (к), Жичиков, Цвіренко, Шершень, Западня, Габелок, Дерек (Ченбай 31), Криськів, Батюшин (Кольцов 72), Дмитренко (Савін 77), Пономар (Блажко 85)

Запасні: Коваленко М., Дьяков, Пець, Коваленко І., Резепов, Холод, Савіцький

Тренер – Олександр Коваль

“Гірник-Спорт” (футболки червоні): Жмурко, Велєв (Вісенте 67), Чуєв, Тимошенко, Кравченко, Сьомка (Осипенко 65), Чепелюк (Твердохліб 61), Краєв, Романов, Чередниченко (к) (Якубов 86), Лукас

Запасні: Фіяло, Дмитрук, Павліш, Дедух, Насібулін, Литовченко, Богомаз, Черниш

Головний тренер – Ігор Жабченко

Попередження: Жичиков 34 – Лукас 42, Чуєв 43, Чередниченко 84, Тимошенко 90+5

Вилучення: Цвіренко 25 (“Металіст 1925”) (за позбавлення команди суперника очевидної гольової можливості)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*