«Дружба» переграє ФК «Лубни» і виходить до півфіналу Кубка

Відбувся чвертьфінальний матч Кубка Полтавської області в Очеретуватому на стадіоні «Дружба», де господарі приймали команду з вищої ліги ФК «Лубни».

В цьому напруженому поєдинку вирували справжні футбольні пристрасті, а глядачі побачили 4 забиті м’ячі і 3 червоні картки. Рахунок у матчі відкрили гості на 19 хвилині після штрафного удару Гутирі головою забив нападник Станіслав Шпигун. На 25 хвилині Ігор Черномор зрівняв рахунок. А от на останній хвилині першого тайму після прострілу Станіслава Шпигуна гол у ворота господарів забив Богдан Нестеренко. У другому ж таймі Черномор з одинадцятиметрової позначки знову зрівняв рахунок. У складі ФК «Лубни» червоні картки отримали Сергій Бувалець і Єгор Гончаренко, а у господарів арбітр вилучив Володимира Кравчука. Основний час закінчився з рахунком 2:2. В доданий час команди не реалізували свої моменти і тому доля переможця цього протистояння вирішувалась у серії післяматчевих пенальті.

Одинадцятиметрові удари влучно пробили: Смірнов, Крупич, Рома, Кулька – Шпигун, Гутиря, Стригунов. Не забили: Черномор – Ліхтанський, Клименко. Отже, в серії пенальті 4:3 перемогла «Дружба» з Очеретуватого і вийшла до півфіналу Кубка Полтавської області.

_

«Дружба» (Очеретувате) – ФК «Лубни» 2:2 (по пен. 4:3)

Голи: Черномор (25, 68 з пен.) – Шпигун (19), Нестеренко (45).

«Дружба»: Гринько, Балакшій, Рома, Крупич, Смірнов, Михайлик (Шамін, 79), Черномор, Остапець, Кулька, Кравчук, Терещенко.
Тренер: І. Гуменюк.

«Лубни»: Педько, Бувалець, Гончаренко, Ламіне, Нестеренко, Клименко, Стригунов, Гутиря, Марусич (Шоха, 79), Нестеренко (Сухонос, 57 (Гогуля, 69)), Ліхтанський, Шпигун.
Тренер: А. Гришанович.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*