Завершився чемпіонат Полтавського району

Команда "Промінь" (с. Ковалівка) - срібний призер чемпіонату з футболу

18 та 19 вересня 2021 року завершилися чемпіонат/першість Місцевого осередку ГО «ВФСТ «Колос» 2021-го року з футболу. У кожній з ліг змагалися по вісім команд, що провели матчі в два кола.

У вищій лізі переможцем, втретє поспіль, стала команда «Олімп» (с. Розсошенці), яка набрала 28 очок.

Напрочуд гострою була боротьба за 2-3 місця, на які перед останнім туром претендували команди «Промінь» (с. Ковалівка), «Краяни» (с. Судіївка), «Гренада» (с. Микільське) та «Штурм» (с. Макухівка).

На стадіоні в Ковалівці команда «Промінь» приймала чемпіона команду «Олімп» і в напруженій боротьбі перемогла з рахунком 1:0. Набравши 22 очка ковалівці стали другими.

Третій призер визначався в Судіївці, де місцеві «Краяни» та «Гренада» з Микільського зіграли внічию 2:2. Цей результат дозволив команді «Краяни» залишитися на третьому місці.

Кращим гравцем чемпіонату визнаний Єрьомін Сергій з команди «Промінь», бомбардир – Шеремет Владислав зі «Штурму» (с. Макухівка) з результатом 19 забитих м`ячів. Кращими гравцями заамплуа стали: Багайдін Максим («Штурм»), Зоря Сергій («Олімп»), Турпітко Дмитро («Промінь»), Боцула Євген («Олімп»).

Збірна команда Машівської ТГ – переможець першості з футболу

У першій лізі переможцем стала збірна команда Машівської територіальної громади, яка в останньому турі перемогла команду «Ворскла-Кротенки» (с. Сем`янівка) з рахунком 4:1 та набрала 30 очок. По 22 очки набрали команди «Ворскла-Кротенки» та «Мачухи». За кращою різницею м`ячів друге місце посіла команда з Сем`янівки, а мачушани – третє.

Джерело

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*