Здобутки наших футболістів за кордоном

Тарас Михалик виграв перший закордонний трофей! У фінальному матчі Кубка Росії московський “Локомотив” переміг “Кубань” завдяки голу з пенальті у доданий час.

Анатолій Тимощук – чемпіон Росії. У складі Санкт-Петербурзького “Зеніта” півзахисник збірної України в 2015 році вперше отримав місце в стартовому складі в матчі російської Прем’єр-ліги “Амкар” – “Зеніт”. Команда Тимощука достроково оформила свє чемпіонство, випереджаючи найближчого переслідувача на 5 очок.

Артем Мілевський здобуває бронзові нагороди чемпіонату Хорватії. А “Хайдук” гратиме в Лізі Європи наступного сезону. Перемога над “Загребом” з рахунком 1:0 забезпечила сплітській команді третє місце в лізі за тур до кінця першості. Артем повідомив, що залишиться в команді наступного сезону. Хоча офіційне повідомлення поки що не надходило.

Руслан Фомін, Олексій Гай і Дмитро Безотосний отримали бронзові медалі чемпіонату Азербайджану. Команда “Габала”, яку очолює українець Роман Григорчук зайняла третє місце, яке гарантує їй в майбутньому сезоні участь у кваліфікації Ліги Європи.

Василь Кобін та Артем Старгородський задовольнились лише срібними нагородами у фіналі Кубка Білорусії. Їх команда “Шахтар” (Солігорськ) поступилась у фінальному матчі “БАТЕ” з рахунком 1:4.

Команда Дениса Олійника зіграє в наступному сезоні у Лізі Європи. Це право футбольний клуб “Вітесс” здобув у матчах раунду плей-оф чемпіонату Голандії. У фінальному протистоянні вони здолали клуб “Херенвен” 5:2 вдома і 2:2 на виїзді.

Леверкузенський “Байєр” закінчив сезон на четвертому місці в Бундеслізі. Молодий українець Владлен Юрченко разом із своєю командою в наступному сезоні гратиме у кваліфікації Ліги Чемпіонів, хоча в нинішньому розіграші зіграв лише в трьох матчах Бундесліги.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*