Зіграно матчі 1/4 Кубка Миргородського району

У Миргородському районі відбулись матчі 1/4  розіграшу осіннього кубка. В селищі Комишня було проведено два кубкових матчі. Ще дві команди автоматично пройшли у півфінали.

У матчі між господарями поля і “Нивою” з Попівки перший тайм закінчився нульовою нічиєю і навіть без гольових моментів. А от другий тайм був напружений, багатий на голи і цікавий до останньої хвилини. Господарі вирвали перемогу 3:2.
У матчі між “Темпом” і “Гранітом” напруга швидко зникла після тотального володіння м’ячем “декабристами” і до кінця матчу залишалось тільки дізнатись скільки голів “Темп” зможе забити супернику. В результаті розгромна перемога “декабристів” 8:2. Голами відзначились Бабенко, Коцюбій, Тенах Володимир, Тенах Ігор, Бабич і хет-триком Руденко. За “Граніт” двічі відзначився Дяченко.
_
“Комишня” 3-2 “Нива” (Попівка)

“Темп” (Декабристи) 8-2 “Граніт” (Дібрівка)

_

Нагадаємо, що весняй Кубок Миргородського району 2015 здобула команда “Нива” (Попівка). У фінальному поєдинку вони переграли “Темп” (Декабристи). Основний час того фінального матчу завершився з рахунком 1:1. Долю Кубка вирішила серія післяматчевих пенальті, кращою в якій стала “Нива”, перемігши з рахунком 5:3.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*