Кременчуцький “Кремінь” зазнає другої поспіль розгромної поразки

У середу, 9 серпня, Кременчуцький “Кремінь” в рамках 5 – го туру чемпіонату України в першій лізі, зазнав другої поспіль розгромної поразки. Як і в минулому турі Кремінь поступився з різницею в три голи, але на відміну від попереднього матчу в якому кременчужани зуміли провести гол престижу, в домашній грі проти Оболонні їм це зробити не вдалося.

Матч для господарів розпочався не вдало, на шостій секунді поєдинку “пивовари” заробили штрафний в центрі поля, який як виявилось став гольовим, гравець гостей виконав навіс у воротарський майданчик, з яким голкіпер не впорався 0:1.

Такий рахунок тримався аж до  82 хвилини, а потім Кремінь пропустив вдруге й знову зі стандарту. На це раз штрафний метрів з двадцяти виявився дійсно небезпечним, що й підтвердив  Безуглий красивим ударом, ставши автором другого голу, а поставив крапку у зустрічі Слободян реалізувавши на 86 хвилині пенальті.

В наступному турі  “Кремінь”  зустрінеться з ФК “Миколаєвом”.

 

 

10.08. 2017 р.  Перша ліга. 5 тур. м. Кременчук. Стадіон “Кремінь-Арена” 1500 глядачів.

 

“Кремінь” (Кременчук) – “Оболонь-Бровар” (Київ) 0:3

Голи: Тєрєхов 1, Безуглий 81, Слободян 86 (пен.)

 

“Кремінь”: Онопко, Ченбай, Олійник (Боровський 54), Квачов, Кравчук, Горват (Бичков 46), Тертишний, Тимченко, Степанчук (Саркісян 75), Богданов, Піскун (Янаков 61)

Запасні: А.Олійник, Ходуля, Саркісян, Бичков,Боровський,Янаков.

Головний тренер: Сергій Ященко

 

“Оболонь-Бровар”: Ситников, Шевченко, Безуглий, Єременко, Козак, Корольчук (Продан 90), Коваленко, Шевчук (Слободян 83), Корнєв (Турчанов 87), Пінчук, Тєрєхов.

Запасні: Федоровський, Сартина, Продан, Слободян, Турчанов.
Головний тренер:  Олег Мазуренко

Попередження: Ченбай 34, Горват 44, Саркісян 80 – Безуглий 90+3

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*