Кремінь вдома зазнав розгрому від Полісся 

Поєдинки цих суперників проходять у безкомпромісній боротьбі: без нічиїх у шести матчах. Полісся невдало стартувало і при Юрії Калитвинцеву поки турнірних балів не набирало і голів не забивало. Кремень на своєму полі не грає внічию в Першій лізі вже п’ять матчів поспіль: перемога і чотири поразки.

Гості активно почали гру і на 11-й хвилині відкрили рахунок. Після подачі Янакова з кутового відзначився лівий захисник Владислав Шаповалов – 0:1. Дебютний м’яч житомирського колективу в сезоні.

Загалом, Полісся весь перший тайм контролювало гру, не даючи нічого створити підопічним Столовицького. На 43-й хвилині гості збільшили свою перевагу. Янаков подав, а Гітченко головою забив – 0:2. Знову ж стандарт приніс користь Поліссю. За такого рахунку команди пішли на перерву.

У другому таймі характер гри не змінився. Махарадзе залишався без роботи. У господарів були відчутні проблеми з конструктивом. На 67-й хвилині рахунок став розгромним. Після прострілу з флангу відзначився Максим Андрущенко, який вийшов на заміну – 0:3. На 85-й хвилині зі штрафного небезпечно пробивав Бойко, але з ним впорався Махарадзе. На 90-й хвилині Навроцький пробивши в поперечину.

У підсумку, гра завершилася розгромною перемогою Полісся.

07.08.2021. Перша ліга. 3 тур м. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена»

«Кремінь» (Кременчук) – «Полісся» (Житомир) 0:3

Голи: Шаповал 11, Гітченко 43, Андрущенко 67

Попередження: Коломоєць 60, Андрущенко 90

«Кремінь»: Старченко, Бєлоусов, Курелєх, Головко, Пилипенко, Білоус (Мурашов 56), Бичков (Товкач 90+2), Панчишин, В.Сидоренко (Бойко 62), Авер’янов, Навроцький (Галата 46).

Запасні: Мирний, Д.Сидоренко, Молько, Галоян, Алізаде,

Головний тренер: Ігор Столовицький.

«Полісся»: Махарадзе, Сахневич, Гітченко, Нестеров, Шаповал, Огіря, Козак (Чайковський 62), Янаков (Андрущенко 63), Грицук, Коломоєць (Оринчак 76), Чередниченко (Глагола 87).

Запасні: Яшков, Швець, Акубардія, Власюк, Тєрєхов,Тимофєєв.

Головний тренер: Юрій Калітвінцев.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*