Кремінь» вдома  програв «Поліссю»

24 квітня, футболісти «Кременя» на своєму полі прийняли житомирське «Полісся». Кременчуцька коамнда програла супернику з рахунком – 0:2. 

Сусіди по турнірній таблиці, які розміщалися на 11 та 12 сходинці турнірної таблиці, мали невеликий запас відриву від зони вильоту, але суперники «дихали у спину». Поразка – суттєво понижувала в турнірній таблиці, тому кожна з команд намагалася переломити гру на свою сторону. Тим паче і в «Кременя», і в «Полісся» тривала затяжна серія без перемог (з осені 2020 року).

«Кремінь» на 4 хвилині забив м’яч у ворота «Полісся»: Денис Галата отримав передачу зі штрафного зробив вбігання й перекинув м’яч через голкіпера. Бойовий арбітр одразу здійняв догори прапор вказуючи на офсайд, якого не було. Трохи пізніше з флангу Денис Бєлоусов віддав чудовий пас на Максима Івахно, який злету пробив вище воріт. «Полісся» відповіло ударом Галенкова, але м’яч перевели на кутовий.

«Синьо-білі» продовжували брати в облаву ворота «поліських вовків». На 18 хвилині воротар гостей не зміг з першого разу зафіксувати м’яч, Галата намагався відібрати його у Маханькова, але той встиг забрати м’яч. Денис мав ще один шанс забити, але влучив прямо в голкіпера житомирян. Гості до перерви перевірили на міцність Романа Данковича. У «Полісся» Глагола з подачі Галенкова отримав передачу на дальній стійці, й міг пробити, проте опинився у положенні поза грою. Вистрелював й Грицук, але «Кремінь» врятував Данкович. Команди у роздягальню пішли з нулями на табло.

У другому таймі на ближній штанзі Галата з подачі Івахна міг вивести «синьо-білих» вперед – м’яч пролетів поруч з воротами. Сильнопрострелював Павло Мягков, але першими відкрити рахунок вдалося «Поліссю». Ковальов отримав передачу від Галенкова й перекинув у штрафний майданчик де чекав Станіслав Коваль, який вийшов на заміну. Коваль спочатку пробив у воротаря, але на добиванні зміг закинути м’яч у сітку воріт – 0:1. Кременчужани кинулися відіграватися – Денис Бєлоусов точно пробивав у кут воріт, тут Маханьков врятував свою команду. Вже у компенсований час «Полісся» поставило крапку в матчі – Коваль після швидкої контратаки оформив дубль – 0:2.

«Кремінь» довів серію без перемог до 9 й опустився в турнірній таблиці на 13 сходинку, маючи в своєму активі 20 очок.

«Кремінь» – «Полісся» – 0:2

Голи: Коваль 57, 90+2

«Кремінь»: Данкович, Бєлоусов, Курелєх, Головко, Мягков, Бичков, Демченко, Семенов, Фернандо (Білоус, 60), Івахно (Мілєсін, 78), Галата (Гоменко, 83).

Запасні: Олійник, Антоніо, Пуди, Дудка, Мурашов, Молько, Кривенко, Кучеренко.

Головний тренер: Олексій Годін

«Полісся»: Маханьков, Понєдельнік, Швець, Прокопчук, Власюк, Тєрєхов (Чернецький, 81), Грицук, Ковальов (Гавриленко, 76)), Галенков, Глагола (Притиковський, 90+4), Галенко (Коваль, 46).

Запасні: Медведєв, Жук, Шевченко.

Тренер: Григорій Чурілов

Попередження: Мягков 64

Кремінь

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*