Кремінь вдома розгромив Миколаївський Суднобудівник

У матчі чотирнадцятого туру чемпіонату України в другій лізі кременчуцький Кремінь вдома розгромив Суднобудівник з Миколаєва.

Весь перший тайм «Кремінь» володів ігровою ініціативою, але втілити перевагу в голи не зміг, тож на перерву команди пішли за нульового рахунку.
В другому таймі господарі все-таки розпечатали ворота гостей, на 63 хвилині Бичков виконав простріл у воротарський майданчик на Кошадзде, а той відправив м’яч у сітку1: 0.

А на 85-й хвилині Кошадзе до гола додав ще й результативну передачу після якої Козлов вдруге вразив ворота «Суднобудівника». Поставив крапку в зустрічі вже в компенсований час, Андрій Сторчоус пробивши здалеку точно в нижній кут воріт 3:0.

 

Чемпіонат України. 2 ліга, 14-й тур. 15.10.16. м.Кременчук, стадіон «Кремінь-Арена» ім.О.М.Бабаева.
«Кремінь» (Кременчук) – «Суднобудівник» (Миколаїв) 3: 0
Голи: Кошадзе 61 хв, Козлов 85 хв, Сторчоус 90 + 2 хв.

 

«Кремінь»: Онопко, Бичков, Ентін, Курелех, Кунєв, Богданов, Сторчоус, Степанчук (Горват 80 хв), Піскун (Скоцький 75 хв), Кошадзе, Козлов (Безлепкин 89 хв).
Запасні: Ленчінков, Сидоренко, Тертишний, Москалик.
Головний тренер: Сергій Ященко

 

«Суднобудівник»: Дмитроченко, Мячин, Хохлов, Андрієвський, Невкритий, Ляшевський (Горінов 28 хв), Швець, Сторубльовцев, Пасічник (Моря 65 хв), Медведєв, Бойко (Носов 36 хв).
Запасні: Жуков, Барський.
Головний тренер: Денніс Люкенс

Попередження: Ентін 58 хв – Невкритий 90 + 1 хв

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*