Кремінь в меншості відібрав очки у Чорноморця

У стартовому складі «Кременя» (в порівнянні з матчем 21 туру в Івано-Франківську – 0: 1) сьогодні були відсутні Олійник (голкіпер), Сантос, Бичков і Гоменко. Їх замінили Данкович, Курелех, Пуди та Галата. 

«Кремінь» досить активно почав гру і вже на 6 хвилині створив небезпечний момент біля воріт суперника: Демченко вивів Галату сам на сам з Підківкою. На жаль, удар прийшовся поруч з дальньою стійкою. На 13 хвилині міг відзначитися одесит Мельничук, однак його «постріл» з гострого кута зміг відбити Данкович. А потім трапилася помилка  захисників гостей в центрі поля. В результаті чого Галата підхопив м’яч, увірвався в штрафний й пробив точно в дальній нижній кут – 1:0.

Однак на цьому завзяття футболістів “Кременя” у першому таймі вичерпалися. Гості перехопили ініціативу та атакували потужно.

«Моряки» досить швидко зрівняли рахунок. Коркішко в черговий раз увійшов з флангу в штрафний майданчик, зробив пас назад на Кравченко, який пробив без обробки метрів з десяти. Голкіпер дотягнувся до м’яча, але вже за лінією воріт – 1:1.

Протягом наступних десяти хвилин «Чорноморець» міг забивати чотири рази.

Після того, як за фол останньої надії був вилучений з поля Головко, здавалося, що «морякам» не складе великих труднощів довести матч до перемоги, але «Кремінь» дуже організовано захищався, майже не думаючи про контратаки.

Після перерви команда з Кременчука не знітилася. У меншості вельми гідно протидіяла суперникові. Чого вартий хоча б подвійний момент імені Дудки – Галати. Одеситів двічі впродовж хвилини врятував голкіпер. У “Чорноморця” була перевага щодо володіння м’ячем, але не було тотальної переваги в контексті ударів по воротах.

Чорноморець” провів фінальний відтинок поєдинку на чужій половині поля, але не забив, фортуна цього дня була на боці господарів.

16.04.2021 Перша ліга. 22-й тур. м. Кременчук. “Кремінь-Арена ім. Олега Бабаєва”

“Кремінь” – “Чорноморець” 1:1

Голи: Галата 15 – Кравченко 21

“Кремінь”: Данкович – Бєлоусов, Курелєх, Головко, М’ягков – Демченко, Семенов, Хоцяновський (Білоус 73), Івахно (Дудка 34), Пуди (Бичков 63) – Галата (Гоменко 70, Сантос 90+1)

“Чорноморець”: Підківка – Микицей, Поспєлов, Мельничук (Ковбаса 87), Ващишин (Мащенко 46), Лиховодько – Кравченко, Брагару (Вачіберадзе 46), Штогрін (Бугай 66), Авагім’ян (Сухоручко 66) – Коркішко

Попередження: Пуди 57, Данкович 90+4 – Ващишин 19, Брагару 43, Поспєлов 44, Микицей 87

Вилучення: Головко 30 (“Кремень”, пряма червона)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*