Кремінь зазнає другого розгрому у сезоні

У 4 турі нового сезону Першої ліги Кремінь на виїзді зустрічався з криворізьким «Кривбасом», із яким грав у літнє міжсезоння, й пступився – 3:0. Гості стартували з перемоги й двох поразок й перед грою займали 11 сходинку. Криворіжці, своєю чергою, йшли без втрат.

Господарі традиційно розпочали поєдинок потужно, й зуміли забити швидкий гол. Хобленко на 9 хвилині приклався із середньої дистанції прямим ударом зі стандарту, сильно й точно пробивши у ближній кут – 1:0

«Кривбас» продовжував володіти ініціативою, але несподівано пропустив у відповідь контратаку. Атаку два в два після флангового прострілу із близької відстані Бичкова замкнув Галата – 1:1

Але радість гостей була недовгою вже в наступному епізоді Хобленко на правому фланзі накрутив опонента й прострілив на ближню стійку, звідкіля Дебелко, вигравши позицію у суперника поцілив повз воротаря – 2:1!

Після перерви перевага «Кривбасу» була втілена у ще одне взяття воріт! Щедрий виконав кутовий, а Зотько, який залишився без нагляду на лінії воротарського, точно пробив з другого поверху без шансів для Мирного – 3:1!

Свій шанс скоротити рахунок Кремінь мав на 78 хвилині, але Кошман не зміг переграти Сарнавського, який ногами відбив дуже важкий м’яч!

Кінцівка залишилась за господарями: Хобленко з гострого кута пробив дуже потужно, й Мирний не зміг врятувати свою команду – 4:1!

В наступному турі Кремінь вдома прийме тернопільську Ниву.

14.08.2021. Перша ліга. 4 тур м. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник»

«Кривбас (Кривий Ріг) – «Кремінь» (Кременчук) 4:1

Голи: Хобленко 9, Дебелко 30, Зотько 54, Хобленко 85 – Галата 21

Попередження: Зотько 71 – Панчишин 23, Бєлоусов 31, Пилипенко 38

«Кривбас»: Сарнавський, Балан, Заїменко, Зотько (Фатєєв 78), Семенов, Приходько, Гордієнко (П’ятов 72), Хобленко, Дебелко (Рябов 69), Татарков (Говедаріца 53), Щедрий (Горват 84).  

Запасні: Льопка, Маліновський, Яровой, Збунь, Квасов, Гонсалвез.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

«Кремінь»: Мирний, Бєлоусов, Курелєх, Головко, Пилипенко, В.Сидоренко (Мурашов 74), Бичков (Галоян 77), Панчишин, Кошман (Алізаде 88), Бойко, Галата (Навроцький 82).

Запасні: Старченко, Д.Сидоренко, Молько, Білоус, Товкач, Авер’янов.

Головний тренер: Ігор Столовицький.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*