Кремінь зіграв в нічию в Тернополі

31 жовтня, футболісти «Кременя» помірялися силами з тернопільською «Нивою». Матч відбувся на полі в смт Вишнівець, за 50 км від Тернополя, адже місто увійшло в «червону» зону карантинних обмежень.

Гра видалася нервовою та з великою кількістю боротьби. Моменти мав Євген Мурашов та Проців з команди суперників. Вже у компенсований арбітром час «Кремінь» відзначився голом у роздягальню. Станіслав Сорокін зі штрафного майстерно поклав м’яч у ворота – 0:1.

На початку другого тайму господарі швидко зрівняли рахунок: Ігор Гатала після подачі з кутового завдав сильний удар по воротах «Кременя» – 1:1. «Кремінь» одразу кинувся відіграватися. Луїс Фернандо, який вийшов на заміну, з ювелірною точністю з лінії прострелив у дальню дев’ятку воріт – 2:1. Проте господарям за кілька хвилин вдалося відновити паритет в матчі. Сергій Кисленко після скидання Олександра Демченка пробив у дальній кут воріт – 2:2. Кременчужани намагалися вирвати перемогу, проте у компенсований арбітром час голкіпер Механів у неймовірному сейві відбив удар наших хлопців. Нічия й «Кремінь» залишається в середині турнірної таблиці.

5 листопада «Кремінь» вдома прийме «Миколаїв». 

31.10.2020 10 тур Перша ліга смт Вишнівець

«Нива» Тернопіль – «Кремінь» – 2:2 (0:1)

Голи: Гатала, 58, Кисленко, 82 – Сорокін, 45+2, Фернандо, 61

«Нива»: Механів, Хруставка, Зінь, Вовченко, Дворовенко, Демченко, Волохатий, Малащук (Гатала 46), Скакун Д. (Кохман 85), Кисленко (Бідний 89), Проців (Різник 58). Запасні: Єрмолов, Жупанський, Мамешев. В. о. головного тренера: Ігор Білан

«Кремінь»: Данкович, Бичков, Зубков, Головко, Чеботаєв, Жонатан (Норенков, 46), Геловані, Брюхов, Мурашов (Куліш 46), Галата (Фернандо 46), Сорокін. Запасні: Олійник, Білоус, Бородай, Островський. Головний тренер: Олександр Головко

Попередження: Брюхов (22), Малащук (34), Чеботаєв (50)

ФК Кремінь

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*