Кремінь зіграв в нічию з лідером

У цьому турі Кремінь приймав Рівненський Верес, який знаходиться на третій сходинці в турнірній таблиці. Перший тайм зустрічі на стадіоні імені Олега Бабаєва нічим особливим не запам’ятався. У господарів після розіграшу кутового небезпечно пробивав Дмитро Ховбоша, але вище воріт. У гостей красиво, але неточно, в падінні через себе бив Олександр Лакуста.
У другому таймі гості вийшли  вперед на 60 хв відзначився Тарас Коблюк, який пробив зльоту з лінії штрафного майданчика. Відігрався ж «Кремінь» на 82-й хвилині масована атака команди завершилася голом Костянтина Чернія – 1:1.

27 вересня, Кременчук, стадіон «Кремінь-Арена» імені Олега Бабаєва, 1500 глядачів.

«Кремінь» (Кременчук) – НК «Верес» (Рівне) – 1:1

Голи: Костянтин Черній (83 хв) – Тарас Коблюк (60 хв).

«Кремінь»: Онопко, Ченбай, Шершень, Ховбоша, Кунєв, Стрельцов, Гордя (Піскун, 66), Черній, Бажан (Тертишний, 89), Степанчук (Ентін, 78), Тимченко. Запасні – Олійник, Курелех,  Остапенко, Даниленко. Головний тренер – Сергій Ященко.

«Верес»: Рябой, Гальчук, Жовтюк, Носарєв, Орловський, Шутов, Дугієнко, Коблюк, Поручинський (Цурупін, 82), Скоцький (Білоус, 66), Лакуста. Запасні – Нагірний, Денега, Каськов, Овчар, Марцінюк. Головний тренер – Олег Лутков.

Попередження: Орловський (24 хв), Жовтюк (57 хв), Носарєв (65 хв), Коблюк (89 хв)

Вилучення: Орловський (85 хв)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*