Кремінь зіграв з Криворізьким Гірником

Головний тренер кременчуцького «Кременя» Сергій ЯЩЕНКО  підбив підсумки виїзного контрольного матчу.

Поєдинок сподобався. Ми грали з хорошою командою, і у нас була інформація, що «Гірник» додає з кожним сезоном, з’являються нові футболісти хорошого рівня. Тому на цю зустріч налаштовувалися. Хотіли перевірити свої сили напередодні чемпіонату на тлі сильного суперника.

Думаю, і тренер «Гірник», і ми задоволені грою, яка склалася добре. Можливо, було не так багато голів для вболівальників, але гра вийшла видовищною і змістовною. Ми визначили свої робочі плани, недоліки. Побачили, над чим потрібно працювати, і що у нас є хорошого. Те ж саме для себе визначив і тренер «Гірника».

– Завдання залишається з минулого сезону. Але все залежатиме від того, як команда буде фінансуватися. Сподіваюся, «Кремінь» будуть підтримувати, будуть фінансові вкладення. І те завдання, яке перед нами поставлена, буде виконана.

16 липня 2015. Контрольний матч. Кривий Ріг. Стадіон «Шахта Жовтнева». 16:00. +25 Градусів.

«Гірник» (Кривий Ріг) – «Кремінь» (Кременчук) – 1 : 1

Голи: Ігор Тимченко, 23 – Артем Сітало, з пенальті, 65.

«Гірник» (Кривий Ріг): Геннадий Ганев (Роман Гурін, 46) – Ігоре Солдат, Володимир Баєнко, Віталій Павлов (новачок, 62), новачок (новачок, 74) – Андрій Григорик (к) (В’ячеслав Рябов, 74), роман Дорош (Артем Прошенко, 69), Ярослав Ямполь (Ігор Бука, 69), новачок (Владислав Чечеленко, 46), Богдан Боровський (Сергей Гвоздевич, 62) – Артем Сітало (новачок, 74).

Головний тренер: Геннадій Приходько

«Кремінь» (Кременчук) (стартовий склад): Віталій Онопко – Дмитро Остапенко, Валерій Курелех, Дмитро Ховбоша, Роман Кунєв, Олександр Логінов, Євген Апришко Сергій Ченбай, Єгор Коваленко, Костянтин Черний, Ігор Тимченко.

На заміну виходили: Дмитро Тертишний, Дмитро Волошин Дмитро Ентін, Олександр Дугіенко, Леонідов, Роман Пасічніченко, Воронкін, Владислав Даніленко, Сергію Ченбай.

Головний тренер: Сергій Ященко

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*