Кремінь зіграв перший матч Плей-офф за вихід у Першу Лігу

Згідно з жеребкуванням перший матч Кременчужани проводили на виїзді, в якому команди зіграли в нульову нічию, яка дає непогані шанси на вихід в Першу Лігу саме для Кременчуцької команди, адже матч відповідь вони проводитимуть вдома при підтримці  власних вболівальників.  Сам матч виявився не дуже багатий на події, команди діяли обережно, відчувався великий вантаж відповідальності , бо для обох команд це один з двох найголовніших матчів сезону. В першому таймі господарі мали два небезпечні моменти спершу на 9 хв після удару Бабенка головою м’яч пролетів над поперечиною, а потім на 24 хв після подачі Сторубльовцева м’яч ледве не залетів у ворота. Кремінь відзначився двома невлучними ударами Саркісяна. У другій половині матчу гра не змінилася команди обмінялися парою небезпечних моментів які не призвели до голів, тож матч так і завершився без голів.

МФК Миколаїв – Кремінь 0 -0.

м. Миколаїв Центральний міський стадіон  1200 глядачів

МФК «Миколаїв»: Восконян, Хохлов, Бичков, Рогозинський, Сторублевцев, Батюшин, Лещенко, Кошелюк, Момот (Бурдіян, 70), Берко (к) (Мизернюк, 90+5), Білий. Запас: Агаларов, Музика, Дударенко, Бондаренко, Андрієвский.Головний тренер: Руслан Забранський.

«Кремінь»: Олійник, Кунєв (Пасічниченко, 88), Борзенко (к), Курелех, Волошин, Логінов (Стебловський, 65), Апришко, Собко, Саркісян (Павлик, 80), Іванов, Чорний (Ченбай, 67). Запас: Онопко, Дугієнко, Алексанов.Головний тренер: Сергій Свистун.

Попередження: Рогозинський (68), Хохлов (77) – Апришко (27), Собко (37), Курелех (58).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*