«Кремінь» на виїзді поступився команді «Оболонь-Бровар»

У Другій лізі Чемпіонату України було зіграно матчі 22-го туру. Кременчуцька команда грала у Києві на стадіоні «Оболонь-Арена».

Ігру активніше розпочали господарі поля, які і створили перші небезпечні моменти біля воріт Віталія Онопко. Провал у центрі захисту «Кременя» на 29-й хвилині завершився голом Василя Продана. Кременчуцька команда у першому таймі запам’яталася лише кількома кутовими і подачами в штрафну після стандартних положень, які ні до чого небезпечного не призвели.

На початку другого тайму арбітр матчу показав другу жовту карточку Валерію Курелеху, порахувавши, що кременчужанин відмахнувся від суперника під час боротьби. Проте в меншості гості змогли відігратись. Ваге Саркісян виконав навіс зі штрафного і Сергій Борзенко зумів головою переправити м’яч в сітку. Але господарі активізувались і використали свою більшість, забивши ще два гола у ворота «Кременя».

«Оболонь-Бровар» (Київ) – «Кремінь» (Кременчук) 3:1
Голи: Продан 29’ Сахнюк 76’ Проневич 90+3’ – Борзенко 73’

«Оболонь-Бровар»: Федорівський, Рустамов (Майданевич 66′), Корнєв (к), Аблітаров, Кіцута, Фаворов (Гордійчук 80’), К.Коваленко, Шевчук (Проневич 90+2’), І.Коваленко (Сахнюк 61’), Продан, Корольчук (Слободян 67’).

«Кремінь»: Онопко, Курелех, Буличов, Кунєв (Пасічніченко 81’), Алексанов (Павлик 46’), Борзенко (к), Апришко, Волошин, Ченбай (Логінов 64’), Саркисян (Дугієнко 86’), Черній.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*