«Кремінь» несподівано переграє «Геліоса» у Харкові

У рамках 8 туру Першої ліги чемпіонату України Харківський «Геліос» приймав на «Геліос-Арені» команду «Кремінь» із Кременчука. Сьогоднішні господарі займали друге місце в лізі, а от «Кремінь» перебував на самому дні турнірної таблиці.
Уже на 7-й хвилині матчу «Геліос» мав суперможливість повести в рахунку. Субочев виконав штрафний удар з 28 метрів. М’яч, вдарившись у воратарському майданчику об землю, відскочив у перекладину і вилетів у поле. У другому таймі гравці «Кременя» првели декілька контр-атак. На 64 хвилині в одній з таких атак захисник “сонячних” Сидоренко, намагаючись випередити Степанчука, сфолив у вдасному штрафному майданчику. Арбітр назначив пенальті у ворота господарів. Тимченко вдало реалізував 11-метровий удар і гості повели в рахунку. «Геліос» великими силами пішов в атаку, але забити гол так і не вдалось. А на 5-й добавленій арбітром хвилині матчу сталось дуже жорстке зіткнення в центрі поля Глушицького і Квачова. Обом футболістам надавалась медична допомога, а арбітр побачив в цьому епізоді небезпечну гру з боку Глушицького і показав тому пряму червону картку.

«Кремінь» мінімально перемагає харків’ян і піднімається з останнього місця турнірної таблиці.

_
«Геліос» (Харків) – «Кремінь» (Кременчук) 0:1
гол: Тимченко (пен.) 65

 –
“Геліос”
: 1. Сидоренко, 27. Шопін, 3. Щасливцев, 20. Луценко (к), 23. А.Е.Козлов, 7. Семенина, 18. Гранкін, 8. Субочев, 10. Кіча, 17. С.Кравченко, 99. А.А.Козлов.

Запасні: 31. Котляров, 13. Зеленевич, 29. Глушицький, 49. В.Кравченко, 4. Томенко, 16. Абеленцев, 15. Биков.

“Кремінь”: 1. А. Олійник, 2. Бичков, 4. Ходуля, 21. Ченбай, 16. Горват, 3. Піскун, 13. Вовкодав, 8. Боровський, 11. Степанчук, 10. Саркісян, 14. Тимченко (к).

Запасні: 30. Онопко, 19. Квачов, 5. Прошенко, 7. Богданов, 20. В. Олійник, 17. Янаков, 24. Авраменко.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*