Кремінь програв аутсайдеру не завдавши в ствір воріт жодного удару

В 11 турі Першої ліги закарпатська команда 2 жовтня на стадіоні “Авангард” в Ужгороді переграла “Кремінь” з Кременчука.

У першій десятихвилинці закарпатська команда грала активніше та ініціативніше. Хороші нагоди для ударів мали Віктор Хомченко та Володимир Дуран, однак не підвела точність.

“Кремінь” відповів чудовим пострілом від Богдана Бичкова, проте м’яч просвистів біля стійки. Суперник гру дещо вирівняв: почав насидіти на ворота “ужгородців”.

На 19 хвилині чудовий момент не використав Микола Гайдучик, якого Віктор Хомченко вивів на рандеву з кіпером. Однак нападник не зумів переграти Дениса Старченка. А ще через хвилину з-за меж штрафної потужно пробивав Віктор Ряшко.

Проте й цього разу страж воріт “Кременя” зіграв вище всяких похвал – перевів на кутовий. Після подачі з корнера головою пробивав вже Дмитро Сартіна, однак м’яч влучив у стійку.

На 30 хвилині гості створили ще один момент: небезпечний удар від Віталія Бойка, однак вище воріт. “Ужгородці” могли нарешті відкрити рахунок у матчі на 36 хвилині: після подачі з флангу Дмитро Єфіменко пробивав в дотик з кількох метрів, однак м’яч пролетів біля стійки.

Перший гострий момент другого тайму створили гості: на 50 хвилині Максим Авер’янов пробивав злету – вище воріт.

Закарпатська команда, як і в першій половині зустрічі, взяла м’яч під свій контроль. Зрештою, це дало свої плоди на 64 хвилині, коли після прострілу Олександра Савошка м’яч у ворота в дотик проштовхнув Микола Гайдучик – 1:0.

На 70 хвилині “ужгородці” мали шанс подвоїти перевагу: після затяжної атаки низом пробивав Вадим Мердєєв – кіпер “Кременя” витягнув.

Опісля голу “Кремінь” намагався відповісти кількома дальніми ударами, які не принесли дивідендів.

А на 82 хвилині Віктор Хомченко у боротьбі з Олександром Головком заробив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Віктор Ряшко, розвівши м’яч та голкіпера у різні кути.

На заключних хвилинах Павло Тищук міг забивати й третій м’яч, але не реалізував вихід тет-а-тет з голкіпером.

«Ужгород» (Ужгород) – «Кремінь» (Кременчук) 2:0

Гол: Гайдучик 64, Ряшко 83 (пен.)

«Ужгород»: Готра, Савошко, Допілка (Вискребенцев 40), Сартіна, Чушенко, Ряшко (Ференцик 90+1), Дуран (Пиняшко 46), Єфіменко (Мердєєв 55), Аксьонов, Гайдучик, Хомченко (Тищук 86).

Запасні: Ющишин, Славік, Федак.

В.О. головного тренера: Роман Блавацький.

«Кремінь»: Старченко, Бєлоусов, Орел, Головко, Пилипенко, Панчишин (Молько 90+3), Авер’янов (Сейтхалілов 72), Бичков (Галоян 69), Мурашов (Навроцький 85), Бойко, Галата.

Запасні: Мирний, Курелєх, Товкач, Білоус.

Головний тренер: Ігор Столовицький.

Попередження: Єфіменко 52, Вискребенцев 90+2 – Панчишин 56, Головко 82

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*