Кремінь та Прикарпаття не виявили сильнішого у 12 турі

У 12-му турі української Першої ліги Кремінь вдома зіграв внічию з івано-франківським Прикарпаттям.

Матч завершився внічию 1:1.

Рахунок цілком справедливий за грою для обох команд. “Кремінь” до цього поєдинку мав цілу серію з трьох поразок, тож саме цим матчем перервав її. “Прикарпаття” ж здобуло заліковий пункт після домашньої поразки в минулому турі.

Гостям вдалося забити завдяки помилці захисників “Кременя”: один із них перехоплюючи навіс з лівого флангу  скинув м’яч головою до центру. А там двоє інших пішли на м’яч і зіткнулися один з одним. Цією миттю скористався нападник “Прикарпаття” Роман Барчук. Розвернувся і в дотик віддав на вільного в штрафному майданчику Назара Воробчака, який потужно пробив у ближній до голкіпера кут – 0:1.

Кремінь міг відігратися швидше, ніж це зробив, але з дуже класної позиції після прихованого пасу Богдан Бичков влучив у поперечку воріт Андрія Новака. “Прикарпаття” у відповідь затиснуло суперників, мало свій напівшанс у вигляді удару Цюцюри, а тоді франківці пропустили. Захисник вдало зіграв у відборі, центр поля лівим флангом “Кремінь” просто пролетів, а тоді нападник Денис Галата з флангу прострілив і Євген Мурашов “замкнув” м’яча в сітці воріт команди з Івано-Франківська – 1:1.

6.10.2021 Перша ліга. 12 тур м. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена»

«Кремінь» (Кременчук) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Гол: Мурашов 66 – Воробчак 31

«Кремінь»: Мирний, Бєлоусов, Орел, Головко, Сейтхалілов, Панчишин (Молько 27 (Бичков 52), Галоян (Білоус 45(Авер’янов 77), Кошман, Мурашов (Навроцький 90+1), Бойко, Галата.

Запасні: Старченко, Курелєх, Пилипенко, Товкач, Алізаде.

Головний тренер: Ігор Столовицький.

«Прикарпаття»: Новак, Лень, Матушевський, Писко, Квасний, Семотюк, Воробчак, Волошинович (Кузьмин 70), Сондей, Цюцюра (Толочко 70), Барчук (Хома 90).

Запасні: Сердюк, Геник, Пастух, Мицик, Сікач, Рудюк.

Головный тренер: Олег Рипан.

Попередження: Кошман 14, Бєлоусов 90 – Писко 75, Семотюк 85

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*