«Кремінь» у Житомирі поступився «Поліссю»

Фото: ФК "Полісся"

21 жовтня, футболісти «Кременя» зустрілися з «Поліссям». Команди зіграли у Житомирі на стадіоні «Спартак Арена» зі штучним покриттям.

У цьому матчі за «Кремінь» дебютував третій легіонер з Бразилії — Жонатан, який тепер гратиме під номером 12.

У першому таймі моменти були як в однієї так і іншої команди. Зубков відчайдушно вистрибував й намагався замкнути удар, проте кременчужанам не вдалося відкрити рахунок. За хвилину Понєдєльнік віддав пас у штрафну на Трояновського, який всі шанси забити, проте Сергій Білоус був першим на м’ячі та встиг перевести на кутовий. Максим Гавриленко прям з кутового відправив шикарний гол у дальній кут воріт голкіпера «Кременя». Таким чином господарі забили гол у «роздягальню».

Після перерви тренерський штаб провів ряд замін, щоб освіжити гру. Ні господарі ні гості не зупинялися й продовжували атакувати. У «Полісся» Галенко з лівого флангу пробивав у ворота «Кременя». Якщо у першому випадку кременчужан врятувала стійка, то після передачі Трояновського Ярославу вдалося збільшити відрив у матчі – 2:0.

«Кремінь» до останньої хвилини намагався змінити ситуацію. Наприкінці матчу хороші моменти були і в Дениса Галати й Олександра Головка, проте забити бодай один гол кременчужанам не вдалося. «Кремінь» продовжив серію невдач до 4-х ігор, а «Полісся» зберіг статус команди, яка у цьому сезоні пропустила найменшу кількість голів.

Наступний матч «Кремінь» зіграє вдома проти «ВПК-Агро». Матч відбудеться на стадіоні «Кремінь-Арена» о 15.00. Матч відбудеться без глядачів.

21.10.20207тур Перша ліга м. Житомир стадіон «Спартак Арена»

«Полісся» – «Кремінь» – 2:0 (1:0)

Голи: Гавриленко 45+2, Галенко 57

«Полісся»: Яшков, Жук, Швець, Прокопчук, Власюк, Гавриленко, Даудов (Савошко 67), Ковальов (Тимошенко 82), Понєдєльнік (Галенков 90+2), Трояновський (Повалій 74), Галенко (Тарануха 90).

Запасні: Маханьков, Шевченко, Притиковський, Чернецький, Кузнєцов, Сільченко, Бринько.

Головний тренер: Сергій Шищенко

«Кремінь»: Олійник, Мягков, Головко, Бородай, Чеботаєв (Мурашов 67), Зубков, Ліма (Геловані 46), Білоус (Бичков 46), Островський (Фернандо 46, Галата 78), Сорокін, Куліш.

Запасні: Данкович, Кривенко.

Головний тренер: Олександр Головко

ФК Кремінь

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*