Кремінь через несправедливий пенальті поступився Вересу

Перший тайм по грі був за “Вересом”. Але гол забили господарі. Підопічні Олексія Годіна влаштували кілька небезпечних випадів, один із них став гольовим. На лівому фланзі своєї атаки футболісти “Кременя” у центральній зоні розіграли штрафний і змістили акцент на протилежний правий фланг. А там Бєлоусов, Демченко й Івахно «побуцали» м’яча головою і останній вивів на удар Богдана Бичкова. Той на кількох метрах обійшов двох суперників, а ті зробили вигляд, нібито залишили його на третього партнера – Гончаренка. З-під нього Богдан і вистрелив, з флангу, але сильно – і воротар Когут не врятував. Так Верес пропустив перший м’яч за 5 поєдинків.

Тут же “Кремінь” міг ще й збільшити перевагу, на удар вивели Гоменка, але він… не повірив у свої сили й змарнував момент.

Верес затиснув суперника й швидко відігрався. Сергій Панасенко навісив з кутового на ближню штангу, а там Дмитро Нємчанінов красиво головою підсік м’яча у ворота суперника.

У другій половині зустрічі Кремінь здебільшого захищався, але грав сміливіше, а може й рівняни віддавали суперникам м’яча, щоб займати його атакою і звільняти для себе вільні зони. Так чи інакше, багато дивідендів це не приносило і матч доходив до бойової нічиєї.

А тоді трапився скандальний момент: воротар Кременя Андрій Олійник вибіг «зустрічати» гравця суперників Віталія Дахновського, побачив, що той перший на м’ячі і забрав руки. А Дахновський впав. Без дотику Олійника. Арбітр Серпутько вказав на 11-метрову крапку на полі й вирішив долю зустрічі. Чомусь йому в цьому моменті не підказав жоден із бокових рефері.

До кулі підійшов Михайло Сергійчук і без особливих проблем переграв воротаря Кременя – 2:1.

Після забитого голу Верес «сушив» гру, ламав її швидший темп, а головний тренер Юрій Вірт врешті почав робити заміни на останніх хвилинах, хоча обидва наставники майже увесь поєдинок дали зіграти своїм стартовим складам.

Не скажеш, що «Кремінь» не заслужено програв, бо у команди Годіна були шанси відігратися. Бичков прострілював з правого флангу на Євгена Мурашова, а той у штрафному майданчику без опіки суперників кумедно не влучив по м’ячу, хоча мав розстрілювати ворота Когута.

Після цього поєдинку “Верес” продовжує лідирувати в чемпіонаті, а “Кремінь” продовжує «сидіти» серед аутсайдерів.

05.04.2021 Перша ліга, 20 тур м. Кременчук, стадіон «Кремінь-Арена»

Кремінь (Кременчук) – Верес (Рівне) 1:2 (1:1)

Голи: Бичков (13) – Нємчанінов (19), Сергійчук (71, пенальті)

“Кремінь”: Олійник Андрій, Бєлоусов Денис, Курелєх Валерій, Сантос Гонсалвес Антоніо Франціско, Мягков Павло, Бичков Богдан, Демченко Олександр, Семенов Дмитро, Івахно Максим, Хоцяновський Артем, Гоменко Ярослав.

Запасні: Данкович Роман, Пуди Дмитро, Мурашов Євген, Мілєсін Павло, Білоус Сергій, Галата Денис, Головко Олександр, Де Олівейра Баіа Феррейра Луїз Фернандо, Молько Владислав, Кривенко Олександр, Кучеренко Максим

“Верес”: Когут Богдан, Солдат Ігор, Махнєв Дмитро, Гончаренко Роман, Нємчанінов Дмитро, Полюлях Микита, Панасенко Сергій, Сергійчук Михайло, Гайдучик Микола, Дахновський Віталій, Шестаков Михайло.

Запасні: Бабійчук Максим, Савошко Олександр, Мірошник Роман, Гук Ігор, Данилюк Артем, Кучеров Валерій, Петько Сергій, Пасіч Геннадій, Поворознюк Дмитро, Ющишин Вадим.

ua-football

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*