Молодіжна збірна України програла у фіналі турніру Лобановського

Відбувся фінальний матч XII турніру пам’яті Валерія Лобановського. На жаль, головний трофей турніру знову не залишиться в Україні: за відчутної переваги, наша молодіжна збірна не змогла в основний час виграти у Словенії, а у серії пенальті поступилась суперникам.

Рахунок у першому таймі відкрив ударом головою капітан команди Владлен Юрченко. А на 77-й хвилині провал у захисті українців призвів до того, що Андраж Шпорар без перешкод з правого флангу віддав передачу до карного майданчика на Луку Заховіча, який і зрівняв рахунок.

Зрештою команди довели матч до серії пенальті, де точнішими були словенці. Таким чином головний трофей турніру вкотре вислизнув з рук українців.

_

Україна U-21 – Словенія U-21 1:1 (пен. 5:6)

Голи: Юрченко (29) – Заховіч (77)

Україна: Бущан (Шеремета, 90+1) – Мірошніченко, Савток, Дуць, Мігунов (Петько, 72), Чачуа (Іванісеня, 80), Гвілія (Мишньов, 46), Петряк (Данченко, 80), Блізніченко, Юрченко (к), Хльобас (Безбородько, 46)

Словенія: Цотман — Горенц-Станковіч (Кривічіч, 65), Байріч, Крайнц (к), Піхлер (Шпорар, 46), Балковец (Крефл, 46), Бенедичіч (Заховіч, 46), Шме, Ванцаш-Пожег (Векіч, 90+5), Кастревец (Хотіч, 46), Ожболт (Капун, 46)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*