Олександр Ковпак приніс нічию ФК «ПОЛТАВІ» у дербі з «Нафтовиком»

У Полтаві на стадіоні «Локомотив» відбувся матч 8-го туру Першої ліги між ФК «Полтавою» та Охтирським «Нафтовиком». Активна й напружена боротьба була протягом усіх 90 хвилин цього дербі. Команди діяли на зустрічних курсах. У першому таймі захисник гостей Бояринцев сфолив на Максимі Дігтярьові і арбітр назначив пенальті у ворота «Нафтовика». Сам Максим і пішов виконувати цей одинадцятиметровий, але голкіпер охтирчан відбив удар, правда перед собою, і на добиванні першим був полтавчанин Савін, відкривши рахунок у матчі. Дуже швидко гості зуміли вирівняти становище. Яременко пробив низом із-за меж штрафного майданчика, а Кучинський не зміг врятувати свої ворота.

На початку другого тайму гості і взагалі вийшли вперед в цьому матчі. Цюцюра був першим на м’ячі у чужому штрафному майданчику і забив гол у ворота потавчан. Напруга у матчі зростала, виникали навіть сутички між гравцями, які арбітру доводилось гасити жовтими картками. На заміну у ФК «Полтави» вийшов колишній «ворсклянин» Олександр Ковпак і зумів розписатись у воротах суперника вперше у цьому сезоні. Після подачі Савіна Ковпак головою точно пробив по воротах Солдатенка і приніс нічию для своєї нової команди.

_

ФК «Полтава» — «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) 2:2

Голи: Савін 24, Ковпак 84 – Яременко 33, Цюцюра 50
Незабитий пенальті: Дігтярьов 24

«Полтава»: Кучинський, Кушніренко, Бородай, Парамонов, Голіков, Крапивний (Сокуренко, 83), Недоля (Покотилюк, 58), Савін, Насибулін (Савченко, 67), Трояновський (Баранник, 75), Дігтярьов (Ковтун, 62).

Запасні: Кринський, Іванов.

Головний тренер: Анатолій Безсмертний.

«Нафтовик-Укрнафта»: Солдатенко, Корж, Бояринцев, Білик, Зайчук, Передистий, Піднебенний, Швець (Скакун, 90), Власюк (Сачко, 90), Цюцюра (Кателін, 71), Яременко (Антюх, 66).

Запасні: Данкович, Лапін, Суханов.

Головний тренер: Володимир Книш.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*