«Олімпія» програла «Мотору» й вилетіла з плей-офф чемпіонату України серед аматорів

Перший матч у Полтаві завершився внічию, проте залишив таке враження, що Мотору не пощастило в завершенні. Те, що не вийшло на виїзді, запоріжці змогли зробити на своєму полі – навіть при тому, що головний тренер не міг бути присутнім безпосередньо в технічній зоні через вилучення в попередній грі з Олімпією.

Старанно шукаючи прогалини в захисті суперників, Мотор відкрив рахунок наприкінці першої третини гри. Місюра виносив м’яча зі своєї половини, а Довбиш вдало підправив на Рахмуні. Марокканець з правого флангу відкотив м’яча на рубіж карного майданчика, куди якраз набігав Плахтир. Удар з лівої Дмитра виявився без шансів для голкіпера – 1:0. Мелі з Довбишем постійно патрулювали на половині поля суперників, шукаючи своїх шансів. Але не вони змогли закріпити перевагу запоріжців.

Після втрати м’яча в центрі Олімпія не встигла, склалося враження, перегрупуватися. Довбиш дав тонку розрізну передачу в напрямку Рахмуні, і поки захисник Малик і воротар розбиралися з цим суперником, у них з-за спин вискочив лівий край Сергій Ломака й закотив м’яча в порожні робота – 2:0. По рахунку Мотор відіграв цілком переконливо, тож зупинив недавніх володарів, а нинішніх фіналістів Кубка ААФУ вже на стадії чвертьфіналу.

17:00; 13.06.2021. Запоріжжя. Стадіон СК “Мотор-Січ”. 250 глядачів; поле 4; +28С

Мотор (Запоріжжя) – Олімпія (Савинці) – 2:0 (1Т: 1:0; 1М: 0:0)

Голи: Плахтир, 27, Ломака, 51

Мотор: Полтавцев, Решетов, Порубльов, Місюра, Бандурін, Шитов© (Сандрак-Вінницький, 73), Плахтир (Павелько, 85), Рахмуні, Ломака (Крук, 83), Довбиш (Калиничев, 68), Мелі (Керножицький, 64). 

Запасні: Олійник, Кардаш. 

Головний тренер: Анатолій Чанцев.

Олімпія: Казаков, Бірюк, Рудченко, Малик (Бурляй, 66), Богомаз©, Дземку, Фабунмі (Куць, 66), Радченко, Субочев, Ковтун (Співак, 54), Стрельцов (Бажан, 80). 

Запасні: Макаренко, Світличний, Момот. 

Головний тренер: Олександр Кулик.

Попередження: Малик, 10, Порубльов, 40, Бірюк, 45, Фабунмі, 54,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*