«Олімпія» Савинці зіграла внічию з «Сумами» у першому чвертьфінальному матчі Кубка України серед Аматорів

Чинний володар трофею завітав у Сумську область із дуже серйозними намірами. Про це свідчив бойовий склад із одночасно Кунєвим і Куцем попереду, а також використання всіх провідних гравців – при тому, що надалі в чемпіонаті Олімпії грати з чемпіоном (Вікторією із Сумської області). Тим не менш, перший тайм обійшовся без голів, а вже на початку другого вперед вийшли господарі, які приймали савинчан у селі Байрак.

Після подачі кутового від досвідченого Куценка Богдан Колесник здорово піднявся в повітря і забив головою – 1:0. Втім, не пройшло й п’яти хвилин, як свій корнер від лівого прапорця використала й Олімпія. Після подачі Субочева Малик технічно підіграв від ближньої стійки на дальню, де Едуард Богомаз лівою ногою відправив м’яча в сітку низом – 1:1. Хиткий рахунок аж ніяк не влаштовував ФК Суми, адже домашній матч був їхнім шансом забезпечити собі перевагу перед складним виїздом на сусідню Полтавщину. Тож господарі діяли зі спортивною агресією. Хорольський обібрав суперників у центрі поля й запустив передачу на Шавріна, який через лівий фланг вирвався на воротаря. Голкіпер Козаков удар відбивав, зате на дальній стійці Дмитро Танчик встигав на добивання – 2:1.

І все ж закріпити перевагу або хоча б зберегти існуючу сумчанам не вдалося. Після подачі кутового Фабунмі, який вийшов на заміну, намагався пробити, але впав у боротьбі зі Зрібняком. Рефері, попри протести господарів, призначив пенальті, а Віталій Субочев пробив у лівий від воротаря кут так, що Захарчуку не було вже смислу стрибати – 2:2. Непоганий результат для гостей, але й сумчанам він залишає шанси під час візиту на матч-відповідь.

14:00; 28.10.2020. Байрак. Стадіон “Альянс-Арена”; поле 4; +11С

ФК Суми – Олімпія (Савинці) – 2:2 (0:0)

Голи: Б.Колесник, 50, Танчик, 68 – Богомаз, 54, Субочев, 78 (пен.)

Суми: Захарчук, Курдас, Мороз, Б.Колесник, Зрібняк, Хорольський (В.Колесник, 75), Макаров (Сайко, 70), Куценко©, Ганжа (Танчик, 67), Чеглов (Пааго, 80), Шаврін.

 Запасні: Горох, Скаржинський.

 Головний тренер: Сергій Страшненко.

Олімпія: Казаков, Світличний (Дземку, 46), Тарганчук, Малик, Ковтун, Рудченко, Радченко, Богомаз© (Бурляй, 70), Субочев (Бажан, 86), Кунєв (Фабунмі, 46), Куць (Співак, 67). 

Запасні: Макаренко, Гриценко. 

Головний тренер: Олександр Кулик.

Попередження: Хорольський, 15, Макаров, 28, Зрібняк, 77, В.Колесник, 79, Дземку, 90

Спорт Арена

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*