Олімпія Савинці зіграла в безгольову нічию у чемпіонаті України серед аматорів

Дві імениті команди Полтавщини та Черкащини, які не так давно в різні роки здобували Кубок України серед аматорів, а тепер прагнуть до найвищих місць і в Чемпіонаті ААФУ, зустрілися в очному протистоянні. Гра почалася з голу – але не шукайте його в протоколі. Коли після штрафного голкіпер ЛНЗ Панченко потягнув перший удар, на добиванні відправив м’яча в сітку Момот – проте рефері зафіксував тут офсайд.

Активніше і гостріше діяли гості, але голкіпер Олімпії Казаков діяв настільки впевнено, що не давав суперникам нормально пробивати, вчасно вибігав їм назустріч (навіть за межі карного майданчика), тож більшість спроб від Коса, Котляра та Ткаченка «глушилися» й не реалізовувалися. Активно допомагав своїм атакувальним гравцям високорослий захисник Листопад, але якщо в перших двох моментах він не дотягувався до подач і прострілів, тому замикав неточно, то пізніше бив головою дуже здорово – але м’яч влучив у поперечку. І шкодувати за цим не треба, тому що рефері, судячи зі всього, навіть у випадку влучання в ціль не зафіксував би гол (імовірно, фол в атаці).

Олімпія мала в завершенні приблизно ті ж самі проблеми: навіть коли перспективні передачі адресувалися на хід Богомазу чи Куцю, захисники і воротар гостей їх переривали навіть без удару. Лише після перерви штрафний, зароблений Кунєвим, на виконання пробивав Радченко – м’яч прошмигнув поруч із ближньою стійкою. Навіть коли за фол на активному Кунєві Листопад заробив другу жовту й червону, господарям не стало легко атакувати – матч двох фаворитів сезону завершився нульовою нічиєю. Він засвідчив хорошу організацію оборонних дій у суперників, але також і рівність їхніх сил (обидві команди вперше в сезоні не забили й втратили очки).

16:00; 26.09.2020. Полтава. Стадіон “Локомотив”; поле 3; +25С

Олімпія (Савинці) – ЛНЗ (Лебедин) – 0:0

Олімпія: Казаков, Світличний, Малик, Рудченко, Ковтун, Момот (Бурляй, 59), Тарганчук, Радченко, Богомаз© (Дземку, 80), Субочев (Співак, 80), Куць (Кунєв, 57). 

Запасні: Макаренко, Гулович, Бажан.

 Головний тренер: Олександр Кулик.

ЛНЗ: Панченко, Кошелюк, Сафонов, Листопад, Бурлін©, Доронін, Сторчоус, Ткаченко (Іваночко, 61), Котляр (Микитин, 72), Замуренко, Кос (Клюс, 86). 

Запасні: Ярошевич, Даценко, Шаповал, Калинич.

 Головний тренер: Юрій Бакалов.

Попередження: Сафонов, 48, Момот, 50, Котляр, 51, Рудченко, 54, Листопад, 54, Ковтун, 76
Вилучення: Листопад, 84 (повторне попередження

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*