Олімпія Савинці на виїзді перемогла ФК Білу Церкву

Чинний володар Кубка України серед аматорів, один із фаворитів поточного чемпіонату завітав на Київщину. Не міг допомогти гостям досвідчений Момот, а ще кількох гравців вони приберегли в запасі. Але у господарів втрати були значно вагомішими: Скорба, Минзар, Петровець і кілька африканських легіонерів не могли їм допомогти в протистоянні з грандом футболу Полтавщини.

Уже в першому таймі Олімпія забезпечила собі комфортну перевагу. Спершу, після ауту від Світличого, м’яч відскочив до Бурляя на дальню стійку, тож Вадим сильним ударом з лівої ноги поцілив у ворота – 0:1 (до речі, на лінії чергували одноклубники, готові за потреби добивати). Невдовзі подвоїв рахунок Владислав Ковтун. Отримавши передачу вздовж флангу від капітана команди Бажана, він виконав різаний удар метрів із 25-ти по діагоналі – 0:2. А вже після перерви савинчани розіграли швидку багатоходівку. Субочев вистелив розрізну передачу направо, звідки Куць прострілив, а Роман Кунєв на дальній стійці випередив усіх суперників – 0:3.

Спроби білоцерківці відігратися не досягли успіху. Навіть у кінцівці, коли вони заробили пенальті (там Пасечнюк і Бамба одночасно наразилися на захисників). Бамба намагався хитнути воротаря, але Казаков кинувся вправо від себе й парирував удар івуарійця.

14:00; 13.11.2020. Біла Церква. Стадіон “Зміна”

ФК Біла Церква – Олімпія (Савинці) – 0:3 (0:2)

Голи: Бурляй, 24, Ковтун, 34, Кунєв, 7

Незабитий пенальті: Бамба (БЦ), 90+2 – воротар

Біла Церква: Скворцов©, Еванг, Герасименко, Поліщук, Городенко, Пилипенко, Загурський (Сидорянський, 85), Білоус, Пасечнюк, Лешенок (Ямбуренко, 75), Бамба. Запасних не залишилося. Головний тренер: Вадим Мандрієвський.

Олімпія: Казаков, Світличний (Дземку, 66), Богомаз© (Тарганчук, 62), Малик, Ковтун, Рудченко (Ситник, 75), Фабунмі (Бажан, 72), Радченко, Субочев, Бурляй (Куць, 62), Співак (Кунєв, 66). Запасний: Макаренко. Головний тренер: Олександр Кулик.

Попередження: Ковтун, 29, Бамба, 56, Субочев, 63, Герасименко, 88

Спортарена

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*