Повернуться всі. Легіонери Ворскли прилетять до України у повному складі

Напружена ситуація біля кордонів України в останні тижні стала однією з головних тем світових ЗМІ. Багато європейських посольств евакуювали своїх співробітників та рекомендують своїм громадянам потурбуватися про свою безпеку.

У полтавській «Ворсклі», яка проводить навчально-тренувальний збір у Туреччині, понад десять легіонерів. Іноземні футболісти працюють у звичайному режимі, і з кожним із них на цю тему проводиться відповідна робота.

«Ворскла» — єдина сім’я, в якій до будь-якого її представника — чи то українця, чи то власника паспорта іншої держави — ставляться однаково. У клубі намагаються робити все для того, щоб у кожного з членів нашої сім’ї не було жодних проблем, у тому числі й щодо безпеки. Якби існувала якась реальна загроза, то повірте, що у «Ворсклі» оперативно було б вжито необхідних заходів. Поки що жодних приводів для занепокоєння немає», — заявили у клубі.

Іноземний легіон «Ворскли» складається з футболістів різних національностей. У її штаті значаться двоє хорватів, Давид Пуцлін та Іван Пешич, люксембуржці Олів’є та Венсан Тілль, малієць Ібрахім Кане, ганець Наджеєб Якубу, естонець Йонас Тамм, бразилець Лукас Ранжел, танзанієць Йохана Мкомола, івуарієць Салія Конате, північномакедонець Джоко Зайков та естонець Богдан Ващук.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*