Сергій Назаренко покинув “Металіст”

Харьківський «Металіст» прийняв рішення скоротити клубну заявку на сезон 2015/2016 років. В оновленій заявці не було півзахисника основного складу Сергія Назаренка і захисника дубля Анатолія Кучинського.

Відмітимо, що саме 35-річний ветеран Назаренко відмовився їхати в Київ на матч з «Динамо» 31 жовтня, требуючи погашення багатомісячної заборгованості по зарплаті.

Сергій розповів журналістам про свою відсутність у заявці команди, а також про розрив контракту з клубом:

«Да, меня не оказалось в заявке, потому что теперь я не играю в «Металлисте». По обоюдному согласию мы прекратили сотрудничество с харьковчанами, и теперь я — свободный агент. Причина — финансовый бойкот? На данный момент не хочу это комментировать. Ситуация в клубе очень сложная, но постараемся найти решение проблем. Что теперь? Возвращаюсь в Днепропетровск, теперь буду жить там и в статусе свободного агента решать все вопросы».

«Металіст» продовжує переживати серйозні фінансові трудності. За словами гравця команди Кирила Ковальчука, на базі клубу пропала вода, а також відсутній інтернет і найближчим часом можуть відключити світло.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*