СК “Полтава” поділив очки з ФК “Вовчанськ”

24 квітня на НТБ ФК “Полтава” у селі Копили відбувся центральний матч 17 туру. Зустрічалися СК “Полтава” та ФК “Вовчанськ”.

З перших хвилин матчу напруга емоцій зашкалювала. Жодна з команд не поступалася один одному. Було дуже багато боротьби на футбольному полі. В результаті чого до середини першого тайму суддя видалив по одному з гравців з обох команд. Гарними моментами обмінялися команди в першій половині гри, але рахунок в першому таймі відкритий не був 0:0.

У другому таймі команди вийшли в тому ж настрої. Вовчанськ більше контролював м’яч, намагаючись провести гостру атаку. На 75 хвилині матчу рішенням арбітра було видалити ще по одному гравці в кожній команді. Після вилучень у ФК «Вовчанськ» з’явилося більше простору для творення. Вовчанськ створив кілька небезпечних ударів з подач кутових, СК Полтава відповів ударом із за меж штрафного майданчика. В цілому більше небезпечних моментів у грі не було і команди розійшлися нічиєю безголевим результатом 0:0.

Після 17 турів СК Полтава посідає 5 місце й в наступному турі на виїзді зіграє з ФК Борисфен. 

24 квітня 2021 17 тур НТБ ФК “Полтава”, с. Копили

СК “Полтава” – ФК “Вовчанськ” 0:0

СК “Полтава”: Тимофєєв, Таранушич, Підлепич, Томенко, Савенков, Даниленко (Собко, 68), Бужин, Місяйло, Горжй (Фоменко, 90+1), Кірпіченко (Яременко, 58).

Запасні: Тельнов, Абазов, Куімов, Зоря.

Головний тренер: Володимир Сисенко.

ФК “Вовчанськ”: Леонідов, Воловик (Мряченко, 54), Борзенко, Покосенко, Чепіга, Ікем (Галушка, 79), Єрмошенко, Білий (Пьєр, 65), Суханінський (Батусов, 46), Коваленко (Іванченко, 65), Костюк.

Запасні: Белименко, Радченко.

Головний тренер: Андрій Березовчук.

Попередження: Білий, 7, Савенков, 17, Борзенко, 22, Даниленко, 45, Підлепич, 59, Іванченко, 90+3.

Вилучення: Покосенко, 34 (серйозне ігрове порушення), Місяйло, 34 (агресивна поведінка, Сисенко, 69 (вживання непристойних слів на адресу арбітра), Савенков, 74 (друге попередження), Єрмошенко, 74 (агресивна поведінка).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*