СК Полтава програв ФК Сумам в аматорському чемпіонаті України

3 квітня 2021 року пройшов матч 14 го туру чемпіонату України з футболу серед аматорських команд між ФК «Суми» та СК «Полтава».

З рахунком 3:2 перемогли сумчани.

Першу атаку у грі провели саме гості. Андрій Місяйло пробив з кута штрафного майданчика трохи вище дальньої дев’ятки воріт Ігоря Левченка. Пізніше подібний момент буде і в Максима Горжуя. 

У відповідь Ян Ковалевський перебував на ударній позиції, та Вадим Підлепич не дав йому пробити у бік воріт Тимофєєва, переправивши м’яч на кутовий. Стандарт закінчився небезпечною скидкою на Євгенія Мороза, який намагався ударити через себе в падінні, проте воротар полтавців опинився на місці. Згодом з ударом Шавріна кіпер містян теж упорався.

Міг загострювати Яременко після прострілу від Собка, проте першим на м’ячі опинився голкіпер “Сум”. Чи не найреальніший момент виник після штрафного у середині першого тайму. Владислав Даниленко доправив м’яч у воротарський майданчик, де Місяйло намагався пробити, щоправда, удар вийшов легкий і м’яч пройшов повз ворота. На простріл Горжуя хвилинами пізніше теж ніхто не відгукнувся. Тож, на перерву команди пішли за безгольової нічиєї.

Після перерви  спочатку Дмитро Танчик скористався помилкою в захисті гостей і відкрив рахунок. За лічені хвилини Вадим Шаврін подвоїв перевагу, відправивши сферу за комірець Тимофєєву. А на 66-ій хвилині Шаврін оформив дубль.

Рахунок на табло підказував, що настав час робити заміни. Замість Собка на полі дебютував Бужин, Місяйла замінив Фоменко, а Яременка – Кірпіченко. Пізніше вийдуть допомагати партнерам Куімов замість Горжуя і Томенко замість Даниленка.

Заміни оживили гру полтавців. Гості почали частіше шукати щастя біля чужих воріт. І це вилилося у два забитих голи. Томенко віддав гольову передачу на Миколу Бужина, який  пробив точно в ціль – 3:1. Не минуло й двох хвилин, як різницю в рахунку звів до мінімуму Роман Кірпіченко, котрий вправно зіграв на добиванні.

На більше у гостей не вистачило часу, тож у підсумку 3:2 – полтавці поступаються у битві за шість очок.

У наступному турі на команда вдома зіграє з “Кривбасом-2”. Матч відбудеться 10 квітня о 13:00 у селі Копили на НТБ ФК “Полтава”.

3.04.2021 14 тур Аматорський чемпіонат України м. Суми, стадіон Авангард

ФК “Суми” – СК “Полтава” 3:2 (0:0)

Голи: 1:0 – 53 Танчик, 2:0 – 56 Шаврін, 3:0 – 66 Шаврін, 3:1 – 83 Бужин, 3:2 – 85 Кірпіченко.

СК Полтава

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*