«Сталь» (Д) – «Гірник-Спорт» 0:0

У матчі двох претендентів на медалі Першої ліги команди обійшлись без голів, але не без вилучень. Господарі до цього матчу підійшли не в найкращому настрої. Поразка у Полтаві в попередньому турі дала про себе знати. А от гості змогли розгромити ФК «Тернопіль» і в Дніпродзержинськ їхали в бойовій готовності.На початку зустрічі команди створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. У господарів чудовом ударом зі шрафного пробивав Куліш, але воротар в падінні відбив цей м’яч. Також дальніми пострілами Котляр і Карасюк змушували попрацювати кіпера гостей. А от комсомольці Марусич і Даудов створювали моменти біля воріт «Сталі» і захисники все частіше почали грубо фолити. Емоції накалялись і діло закінчилось вилученням тренера комсомольців, а в одній із наступних атак за фол “останньої надії” арбітр показав червону картку дніпродзержинському захиснику. Корольков зі штрафного пробив красиво, але влучив у хрестовину. У підсумку матч претендентів на медалі все ж закінчився нульовою нічиєю.

«Сталь» (Дніпродзержинськ) – «Гірник-Спорт» (Комсомольськ) 0:0

«Сталь»: Попович, Карасюк (Кучеров), Платунов, Котляр, Алієв (Дацюк ), Куліш, Каленчук, Сантрапінских (Шутов), Кравченко, Адамюк, Пінчук
«Гірник-Спорт»: Ситніков, Івашко, Даудов (Степанчук), Костюченко, Герасимець, Чеботаєв, Клімаков, Мойсеєнко, Корольков, Марусич, Голядинець.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*