Стартував кубок ліги Полтавщини 2015

Відбулися перші матчі кубка ліги Полтавщини “Золотий колос”. В центральному матчі 1/8 фіналу, як і в кубку Полтавщини, лідера групи Б Дукат (Селещина) жереб знову звів з лідером групи А на цей раз з Фортуною (Кейбалівка), яка розділяє перше місце з НДІ Сої та Харчовиком, лише за різницею забитих та пропущених м’ячів.

Тож, перша гра проходила на полі Дуката. В першому таймі гра була рівною, проходила переважно в центрі поля, господарі були активніші й вже в першій десятихвилинці матчу могли відкривати рахунок, нападник вийшов сам на сам з воротарем обіграв його пробивши в ближній кут, але м’яч з лінії воріт виніс захисник. В наступному моменті після навісу зі штрафного, головою небезпечно пробив Сидоренко, м’яч пролетів над поперечиною. Гості теж мали декілька небезпечних моментів, які не реалізували, тож перший тайм завершився без голів.

Разом з другим таймом розпочався і дощ, який вніс свої корективи, гра стала більш жорсткою і не такою швидкою як була до цього. Активніше в другому тайм виглядали господарі, володіли більше м’ячем проводили більше атак. На 80 хв після подачі кутового і скидання головою м’яч потрапив до Олексія Хмари, який увігнав його в сітку. Після голу Фортуна пішла відігруватися, тим самим оголила тил, чим могли скористатися господарі, які проводили гострі контратаки, мали декілька стопроцентних моментів, які не реалізували. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу Дуката, тож все тепер вирішиться у матчі відповіді в Кейбалівці.

Дукат (Селещина)  – Фортуна (Кейбалівка) 1-0

Голи: О. Хмара 80 хв

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*