Суперкубок Кобеляцького району 2015

Уже стало певною традицією, що в цьому матчі за Суперкубок змагаються білицький «Сокіл» і «Дрижина». Втретє поспіль ці команди боролися за звання найсильнішої команди Кобеляцького району. Два попередні рази його забирали «дрижани».
Команди грали в Кобеляках на стадіоні «Колос». Вже на перших хвилинах матчу гравець «Дрижини» Сергій Хрипко забив гол. Однак арбітр не зарахував цей м’яч, оскільки боковий суддя вказав на порушення з боку дрижанського футболіста проти воротаря. В середині першого тайму рефері призначив пенальті у ворота біличан. У цьому випадку правила порушив голкіпер Володимир Нестеренко. Одинадцятиметровий виконав Сергій Хрипко, але Нестеренко відбив м’яч. Біличани забили гол у ворота суперників, при цьому грубо зігравши проти воротаря. І знову гол не зарахований.

А от у другій половині гри дрижани двічі забили у ворота Нестеренка. Першим на 52-й хвилині це зробив Олександр Дядюк. Майстерно вдаривши з правого фланга, футболіст влучив у праву від воротаря стійку і м’яч рикошетом залетів у ворота. На 70 ій хвилині відзначився Сергій Хрипко, який забив гол під час виконання штрафного удару.

Біличанам не вдалось забити, хоча мали шанси і Владислав Поплавка, і Вадим Таранушич, але змарнували їх.

Отже, «Дрижина» перемігши з рахунком 2:0, виборює Суперкубок Кобеляцького району 2015.

_

«Сокіл» (Білики) – «Дрижина» (Дрижина Гребля) 0:2
Голи: Дядюк (52), Хрипко (70)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*