Тренер Ворскли розповів про цілі на сезон і комплектації команди

Головний тренер “Ворскли” Юрій Максимов розповів про новачків в команді і про те, які цілі ставить на сезон.

– Завжди якісь цілі ставиш. Сенс тоді працювати, тренуватися, якщо ти нічого не хочеш досягти. У чемпіонаті є перше місце, друге, третє – за них треба боротися. Гаразд, за перше-друге важко боротися, але за третє-четверте треба постаратися.

– Наскільки складно знайти якісних футболістів, ще й безкоштовно?

– Це важко. Навіть неможливо. Намагаємося за своїми якимось зв’язків знайти кого-то. Зрозуміло, що футболіст завжди піде туди, де краще, агент призведе його в кращі умови. Намагаємося під наші умови підбирати того футболіста, який принесе користь.

Мені приємно, що Луїзао повернувся, не пішов в інший клуб. Хоче довести, порядно поступили з ним, коли він йшов. Він був в оренді у нас, довгий час не грав в “Порту”, захотів повернутися, це приємно.

За Тіллі – переглядав матчі, було приємно, що футболіст намагається грати гостро, не затримує атаки. Може, відсотків 20 м’ячів доходить до нападників, 30-40%, але все передачі гострі йдуть. Це мені сподобалося.

– Які умови на зборі?

– Гріх скаржитися. Ми живемо в хорошому готелі, тренуємося на хороших полях, добре годують. Завжди кажу футболістам, що заздрю ​​їм, у нас цього не було, а у них є. Тут тільки спасибі можна сказати.

До нас нормально ставиться керівництво, возять, розуміють, що наша робота важка і не вічна. Футболіст – це робота на 10 років. Заробив – ще дружина залишилася. Чи не заробив – вже все, пішла і до побачення, – сказав Максимов.

Link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*