ФК Кремінь вийшов з відпустки

ФК Кремінь вийшов з відпустки, пройшов медичне обстеження та тестування на коронавірус.

Гравці, тренери й персонал “Кременя” зібралися 24 червня, на стадіоні Кремінь-Арена, розпочавши підготовку до нового сезону. В якій лізі розпочне виступи команда стане відомо до 30 червня.

Перші дні збору команда присвятить пробіжкам, фітнесу, теоретичним заняттям та заняттям у тренажерному залі, двохразовим тренуванням на день (вранці та ввечері).

Команда недорахувалася багатьох учорашніх гравців, натомість є новачки. У вечірньому тренуванні, яке відбулося сьогодні на Кремінь-Арені, брали участь 22 гравці, новачків – 15!

Із минулого складу на перші дні зборів прибули 7 футболістів. Це – Курелєх Валерій, Бєлоусов Денис, Мурашов Євген, Молько Владислав, Кучеренко Максим, Кривенко Олександр, Галата Денис.

Із жодним гравцем, за словами Ігоря Столовицького, поки що не укладено контракту, також тренер зазначив, що будуть іще гравці на перегляді. А які – залежатиме в якій лізі команда продовжить виступ. Хто із гравців які перебувають на перегляді залишиться в команді покажуть збори. Тож все в ногах самих футболістів.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*