ФК «Лубни» зіграли внічию із сенегальським клубом

На Полтавщину завітали 15-разові чемпіони Сенегалу команда «Діараф» (Дакар).

У Сенегалі в зараз несприятливі погодні умови, почалася повінь і керівництво ФК «Діараф» вирішило на запрошення деяких український футбольних клубів прибути до України. Сенегальський клуб також зіграє товариські матчі з харківським «Металістом» і «Барсою» (Суми).

Запрошення від Лубенського клубу на товариську гру африканська команда прийняла відразу, адже у складі ФК «Лубни» вже третій рік поспіль грає сенегалець Сол Ламіне. Міська федерація футболу, яку очолює Анатолій Гришанович, розмістила гостей і надала змогу потренуватися на місцевому стадіоні «Центральний».

ФК «Діараф» на разі посідає дев’яте місце у турнірній таблиці чемпіонату країни.

28 червня у Лубнах на стадіоні «Центральний» відбувся товариський матч між командами ФК «Лубни» і ФК «Діараф». У напруженому поєдинку і гострому на моменти 325 глядачів, які прийшли подивитись це міжнародне протистояння голів так і не побачили, хоча могли неодноразово відзначитись як господарі, так і гості, але надійно захищали ворота голкіпери обох команд.

_

ФК «Лубни» – ФК «Діараф» (Дакар, Сенегал) 0:0

«Лубни»: Сидорець (Похвала, 67), Печарський (Гулович, 46), Мисюра (Сергієнко, 46), Мандрика (Захарченко, 46), Марусич, Дзенку, Романенко, Бакланов, Тупоровський (Ламіне, 55), Реутов, Даніелян (Ліхтанський, 46). Тренер: А. Гришанович.
«Діараф»: Малік Фол, Намін Яй, Ебро Екі, Дібі Бокум, Сулейман Джонго, Алін Тягати, Гана Джонгу, Бабак Лу, Жерар Касиль, Шек Ндой (Імануель Ігуайфон), 81), Мухамед Уанд (Мухамед Дейду, 67).

Тренер: Принс Айк.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*