Черній приносить перемогу команді «Гірник-Спорт»

У матчі 9 туру Першої ліги чемпіонату України «Гірник-Спорт» грав виїзний поєдинок у Черкасах. Глядачі на стадіоні «Центральний» побачили гол вже на 19 хвилині матчу. Нападник “гірників” Фаюк після чудового проходу віддав пас на Чернія, який обіграв голкіпера і відкрив рахунок у матчі. Мінімальний рахунок так і протримався до фінального свистка, хоча моментів вразити ворота у обох суперників було достатньо. Команду «Гірник-Спорт» не раз рятував воротар Павло Поштаренко, який провів за гостей свій дебютний матч. Для “гірників” це була третя перемога в чемпіонаті і перший матч, в якому ворота залишились “сухими”.

_

Чемпіонат України. Перша ліга, 9 тур.
м.Черкаси, стадіон «Центральний»

«Черкаський Дніпро» – «Гірник-Спорт» (Горішні плавні) 0:1
Голи: Черній 19

_

Склади команд:
«Черкаський Дніпро»: Будюк, Шведенко (Шурубура, 43), Тарасенко, Резесідзе, Сторчоус, Проневич, Крамар (Ічанський, 61), Кошадзе (Чорній, 85), Тенжицький (Бойко, 71), Захаревич, Качур (к) (Колос, 71).
Головний тренер – Олександр Кирилюк.
 «Гірник-Спорт»: Поштаренко, Пінчук, Кравчук, Курелех (Сидоренко, 71), Цапій, Павлик (Луценко, 90), Корольков (к), Батюшин (Прутян, 86), Панасенко, Черній (Шевчук, 79), Фаюк (Коваленко, 90+3).
Головний тренер – Сергій Пучков.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*