“Ювентус” виходить у фінал Ліги чемпіонів

Через  гол свого вихованця Альваро Морати мадридський “Реал” вилетів з Ліги чемпіонів і тепер у фіналі не буде іспанського “ель класико”. Не допоміг “королівському” клубу і гол Роналду з пенальті.

Мало хто вірив, що “Ювентус” вийде переможцем у двох матчах протистояння з “Реалом”, а туринці після домашньої перемоги зуміли відстояти нічию на “Сантьяго Бернабеу” і тепер команда Анчелотті в цьому сезоні залишилась без трофеїв. Ну а Лігу чемпіонів ще жодна команда не вигравала двічі підряд.

А от італійський клуб вийшов у фінал найпрестижнішого турніру. Останній раз туринці грали у фіналі Ліги чемпіонів 12 років назад з “Міланом”.

Цього разу “Ювентусу” протистоятиме каталонська “Барселона”. Фінальний матч відбудеться у Берліні на “Олімпіаштадіоні” 6 червня.

_

Ліга чемпіонів. Півфінал. Матч-відповідь

«Реал» — «Ювентус» — 1:1

Голи: Роналду, 23 (пен.) – Мората, 57.

_

«Реал»: Касільяс, Варан, Марсело, Карвахаль, Серхіо Рамос, Кроос, Хамес Родрігес, Роналду, Бензема (Ернандес, 67), Бейл, Іско.

«Ювентус»: Буфон, Евра, Ліхтштайнер, Бонуччі, Кьєліні, Погба (Перейра, 89), Відаль, Маркізіо, Пірло (Барцальї, 79), Мората (Льоренте, 84), Тевес.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*