Італійська “Рома” підписала Джеко, Салаха і Щесни

Римський клуб у літнє міжсезоння підсилився кількома відомими гравцями.

“Рома” офіційно оформила трансфер Мохамеда Салаха із лондонського “Челсі”. Римляни виплатять за аренду єгиптянина 5 мільйонів євро, а в договорі є пункт про викуп гравця.

“Рома” повинна буде викупити Салаха за 15 мільйонів євро, якщо футболіст зіграє необхідну кількість ігор за італійську команду.

Контракт Салаха з новим клубом розрахований на чотири роки.

Эдин Джеко, EPA
Нападаючий “Манчестер Сіті” Едін Джеко прилетів у Рим, щоб закінчити угоду і підписати контракт з “Ромою”.
“Ман Сіті” і Римський клуб узгодили трансфер боснійського форварда. Римляни віддадуть за 29-річного нападаючого 18 мільйонів євро.
ВОЙЦЕХ ЩЕСНЫ, ТВИТТЕР РОМЫ
Голкіпер “Арсенала” Войцех Щесни найближчий сезон проведе в “Ромі”. Римляни взяли поляка в аренду на один рік.Щесни уже пройшов медогляд в новій команді і вже встиг зіграти в товариському матчі.Також стало відомо, що в даному договорі буде вписана ціна, за яку “Рома” зможе викупити Войцеха наступного літа – 5 мільйонів євро.

Нагадаємо, що 25-річний воротар виступає за “канонірів” з 2009 року, і на протязі декількох сезонів був основним голкіпером лондонського клубу. Проте з приходом в “Арсенал” Петера Чеха у Щесни залишається дуже мало шансів на потрапляння в основний склад.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*